Sen hamilemisin ki dış gebelik mi yaşıyorum diye soruyorsunKızlar sol kaburgamın altında bi ağrı var nedeni dış gebelik mi
bu dış gebelik kimlerde oluyor bilen varmı
Hamile değilim daha adetime 10 gün var karnımda bi ağrı var 1 saattir nette de yazan dış gebelik olabilir bende korkuyorum belki biri bana yardım eder diye yazdımSen hamilemisin ki dış gebelik mi yaşıyorum diye soruyorsun
Yanlış hatırlamıyorsam 2 gün önce actigin konuda nasıl hamile kalırım diye sormamışmıydın
Evet çok takıoruma gerçekten karnım ağrıyor perşembe gidicem inşallah birşey yoktur due edin ne olurBence psikolojik. Çok fazla şey okuyorsun. Hamileliğe de takmış durumdasın. Açtığın konulardan bunu anladım. Tabi sen yine de beni dinleme. Yarın bir doktora git istersen.
Pes sol kaburga altında agrı olunca dıs gebelik ne alaka. Mevcut bır gebelik var mı .. Yoksa sız nasıl bu fıkre vardınız ınanın cok merak ettım mantıklı bır acıklaması yok gıbı duruyorKızlar sol kaburgamın altında bi ağrı var nedeni dış gebelik mi
Benimkinde mide böbrek var biraz aşağısında bağırsak geliyo heraldeKaburgamın altı neresi oluo
Dış gebelik o kadar erken uyarı vermezmiş ayrıcaHamile değilim daha adetime 10 gün var karnımda bi ağrı var 1 saattir nette de yazan dış gebelik olabilir bende korkuyorum belki biri bana yardım eder diye yazdım
Nefrolojiye görün böbreklerle alakalı bi durum olabilirKızlar sol kaburgamın altında bi ağrı var nedeni dış gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?