dış gebelik mi yaşıyorum

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Kızlar sol kaburgamın altında bi ağrı var nedeni dış gebelik mi
bu dış gebelik kimlerde oluyor bilen varmı

Dış gebelikten şüpheleniyorsanız mutlaka doktora gidin. Çok tehlikeli olabilir.

Sen hamilemisin ki dış gebelik mi yaşıyorum diye soruyorsun

Yanlış hatırlamıyorsam 2 gün önce actigin konuda nasıl hamile kalırım diye sormamışmıydın o_O

Sen hamilemisin ki dış gebelik mi yaşıyorum diye soruyorsun

Yanlış hatırlamıyorsam 2 gün önce actigin konuda nasıl hamile kalırım diye sormamışmıydın o_O
Hamile değilim daha adetime 10 gün var karnımda bi ağrı var 1 saattir nette de yazan dış gebelik olabilir bende korkuyorum belki biri bana yardım eder diye yazdım :(

Bence psikolojik. Çok fazla şey okuyorsun. Hamileliğe de takmış durumdasın. Açtığın konulardan bunu anladım. Tabi sen yine de beni dinleme. Yarın bir doktora git istersen.

Bence psikolojik. Çok fazla şey okuyorsun. Hamileliğe de takmış durumdasın. Açtığın konulardan bunu anladım. Tabi sen yine de beni dinleme. Yarın bir doktora git istersen.
Evet çok takıoruma gerçekten karnım ağrıyor perşembe gidicem inşallah birşey yoktur due edin ne olur

Kaburga mı ? Evet gercekten cok arastirmissiniz.bi karın agriniz varsa bu bağırsak sorunu,enfeksiyon vs olabilir.henuz hamile degilken,dis gebelikten suphelenmek cok takıntılı geldi bana.oyle birsey bile olsa hebuz adetinizin uzerinden 20 gun bile gecmemisken boyle belirtiler vermesi garip olmazmiydi ?

Pes sol kaburga altında agrı olunca dıs gebelik ne alaka. Mevcut bır gebelik var mı .. Yoksa sız nasıl bu fıkre vardınız ınanın cok merak ettım mantıklı bır acıklaması yok gıbı duruyor

Kaburgamın altı neresi oluo
Benimkinde mide böbrek var biraz aşağısında bağırsak geliyo heralde
Sağ tarafta karaciğer böbrek ikilisini bagirsaklar takip ediyor

edit: şaka yapıyorsun heralde geyik olsun diye acmadin konuyu dimi :eek:

Dış gebelik teşhisi sadece ağrıyla anlaşılabilecek bir şey değil ki?Tahliller,ultrasona giriyorsunda yine zor öğrenildiği de oluyor.

Hamile değilim daha adetime 10 gün var karnımda bi ağrı var 1 saattir nette de yazan dış gebelik olabilir bende korkuyorum belki biri bana yardım eder diye yazdım :KK43:
Dış gebelik o kadar erken uyarı vermezmiş ayrıca

bence burdakiler olarak doktor deilsek sen bir hastaneye git herşeye konu açılmaz ki...

Bana yardım edin cok ıhtıyacım var bir hafta once hastaneye gittim beta hcg 574 cıktı şimdi tekrar gittim beta hcg 518 cıktı :( sizce dış gebelik midir?

Dis gebelik: kan vererek yapilan gebelik testinde hamile cikarsiniz ancak rahimde bebegin kesesi ultrasonda gorulmez. Yani bebek rahime inmeden muhtemelen fallop tuplerinde takili kalip orda buyumeye baslar ya da baska bir yerde. Bunun sonucu olarak kanamalar baslar ve bebegi alirlar.
Sizinki dus gebelik degil. Cunku hamile bile degilmissiniz.

Gazin vardir.
Saka yapmıyorum.
Adete 10 gun kala ne gebeligi, ne dis gebeligi Allah askina?

Adetine 10 gün varken normal gebelik bile nerdeyse belli olmuyor.. Dış gebelik ayrıca gebeliğin netleştikten sonra ola ki rahminde bi süre kese oluşumu olmazsa ve şikayetlerine bakılarak dış gebelik geçirdiğin anlaşılıyor.. Daha çok erken sen bişeylerden etkilenmişsin..

Back
X