- 5 Kasım 2022
- 17
- 0
- 6
- 38
- Konu Sahibi Derin101010
-
Oldum. Sadece ultrasyonla karından bakıldı. Rahim temız dendi. Rahim kalınlığı ince dendi. Hepsı bu...Muayene olmadınız mı beta düştükten sonra?
Benimde kanamam oldu düşük yapıyorsun dediler beta 39 a kadar düşmütu sonra bi kaç güm sonra gittiğimde beta 182 ye yükselmş dış gebelik dendi ama yüpler ve ultrosonda temiz çıktı kanamam var suan ama ağrım falan yok sizin durumunuzun sonucu belli oldumu neden kaynaklanmışOldum. Sadece ultrasyonla karından bakıldı. Rahim temız dendi. Rahim kalınlığı ince dendi. Hepsı bu...
Şimdi acile gittik. Beta alındı rahim temız. Gebelik mi var sizde peki neden oluomusBenimde kanamam oldu düşük yapıyorsun dediler beta 39 a kadar düşmütu sonra bi kaç güm sonra gittiğimde beta 182 ye yükselmş dış gebelik dendi ama yüpler ve ultrosonda temiz çıktı kanamam var suan ama ağrım falan yok sizin durumunuzun sonucu belli oldumu neden kaynaklanmış
Doktor betadan sonra konusalım dedi insallah dış gebelik değildirBenimde kanamam oldu düşük yapıyorsun dediler beta 39 a kadar düşmütu sonra bi kaç güm sonra gittiğimde beta 182 ye yükselmş dış gebelik dendi ama yüpler ve ultrosonda temiz çıktı kanamam var suan ama ağrım falan yok sizin durumunuzun sonucu belli oldumu neden kaynaklanmış
Ben yarın gidicem tekrar beta vericem yine yuksek çıkarsa yatış yapıp iğne vurucam dedi .ama benim anlmadığım ben ekimın 30 unda parçalar halinde kanamam oldu şimdi tekrar kanamam var ve beta yine yuksek doktor bama hamileleik gibi bir şeyin olması imkansız dedi tahim duvarım inceymiş suanDoktor betadan sonra konusalım dedi insallah dış gebelik değildir
Merhaba neyimiz varmış bende aynı durumdayım rahim ince dış gebelik için mtx iğne oldum persembe günü iğneden sonra ilginç şekilde kanamam durdu az önce başladı ama az degil baya baya kanama yatın tekrar betaya bakacaklar inşallah iğne işe yaramıştır.Ben yarın gidicem tekrar beta vericem yine yuksek çıkarsa yatış yapıp iğne vurucam dedi .ama benim anlmadığım ben ekimın 30 unda parçalar halinde kanamam oldu şimdi tekrar kanamam var ve beta yine yuksek doktor bama hamileleik gibi bir şeyin olması imkansız dedi tahim duvarım inceymiş suan
SALI beta vericem. İğne için yatış verildimi beta kaçtı en son iğneye karar verdi doktorMerhaba neyimiz varmış bende aynı durumdayım rahim ince dış gebelik için mtx iğne oldum persembe günü iğneden sonra ilginç şekilde kanamam durdu az önce başladı ama az degil baya baya kanama yatın tekrar betaya bakacaklar inşallah iğne işe yaramıştır.
Benim beta 416 ile perşembe günü vuruldum bugün tekrar yani 4. Gün betam maalesef 800 olmuş eğer düşüş olmaz sa perşembe günü de beta vericeM ikinci doz iğne yapılacakSALI beta vericem. İğne için yatış verildimi beta kaçtı en son iğneye karar verdi doktor
Yatış verilmedi iğne olup eve geldimSALI beta vericem. İğne için yatış verildimi beta kaçtı en son iğneye karar verdi doktor
Çok geçmiş olsun. Ağrısına gaz agrısı gibi diyorlar dogrumuYatış verilmedi iğne olup eve geldim
Yok benim çok agrım olmadı sadece yanma oldu iğne yapılırkenÇok geçmiş olsun. Ağrısına gaz agrısı gibi diyorlar dogrumu
Merhaba hamilemisiniz düşük yaptınız mı ? Aynı durumdayimKızlar 29 ile hamile oldugumu öğrendim.
Daha sonra beta 53. 176 şeklinde arttı.
Fakat daha sonra ağrı ile adet sancısı gibi ağrıma kanamam başladı. Doktor düşecek dedi betam da 90na düştü.
6 kasımda betam 90 Dı.
Bugun tekrar beta verdim 138.64 çıktı.
BU yeni bir gebelik olabilirmi
Dış gebelik mi.
Kanamam geçtiği 5 gün oldu. Agrım sancım bir belirtim yok.
Sadece ara ara basım dönüyor uykum geliyor cok yemek yiyorum
Doktor dış gebelikten süphelende iğne oldum 1 gün yatış verdi ama ben iğne olduktan sonra kanama ve ağrı falan olmadı suan ipne vurulalı 2 hafta olucak hala kanamam yok ama beta hızla düştüMerhaba neyimiz varmış bende aynı durumdayım rahim ince dış gebelik için mtx iğne oldum persembe günü iğneden sonra ilginç şekilde kanamam durdu az önce başladı ama az degil baya baya kanama yatın tekrar betaya bakacaklar inşallah iğne işe yaramıştır.
Ben iki doz vuruldum düşmüyorum artık 3.dozu vuruldum çok yoruldumDoktor dış gebelikten süphelende iğne oldum 1 gün yatış verdi ama ben iğne olduktan sonra kanama ve ağrı falan olmadı suan ipne vurulalı 2 hafta olucak hala kanamam yok ama beta hızla düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?