Dış gebelik mi yoksa normal bir gebelik mi ?

Aysel9389

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
32
16
3
31
Kızlar evde gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif cıktı hemen bir sonraki gün kan verdim kanda hcg değeri cıktı henüz doktora gitmedim şuan 6+1 hamile görünüyorum 7 hafta doktora gidecegim ama bu bir dış gebelik olabilir mi yada dış gebelik te herhangi belirti yaşayan varmı? Benim ara ara kasığımda hafif ağrı oluyor iştahsızlık ve mide bulantılarım var.

Kızlar evde gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif cıktı hemen bir sonraki gün kan verdim kanda hcg değeri cıktı henüz doktora gitmedim şuan 6+1 hamile görünüyorum 7 hafta doktora gidecegim ama bu bir dış gebelik olabilir mi yada dış gebelik te herhangi belirti yaşayan varmı? Benim ara ara kasığımda hafif ağrı oluyor iştahsızlık ve mide bulantılarım var.
Nereden çıkarttıniz ki dış gebelik olabilecegini ? Hissettiklerinizin hepsi normal

Nereden çıkarttıniz ki dış gebelik olabilecegini ? Hissettiklerinizin hepsi normal
Bi arkadaşım dış gebelik geçirdi kasığımda yaşadığım ağrıdan bahsetmiştim gebelikte kasikta ağrının olmadığını ve ve böyle bir durum olabileceğinden bahsetti ve bende ister istemez bir korku ve tedirginlik oldu .

Bi arkadaşım dış gebelik geçirdi kasığımda yaşadığım ağrıdan bahsetmiştim gebelikte kasikta ağrının olmadığını ve ve böyle bir durum olabileceğinden bahsetti ve bende ister istemez bir korku ve tedirginlik oldu .
Ben hamile olduğumu bilmiyordum baya baya adet sancısı geçtim kasıklarım belim ağrıdı. Adetim geçince test yaptım hamileyim. Sizin değeriniz de gayet güzel bir değer. Doktor bebeği tüplerde vb. Yerde gorurse dış gebelik diyebiliriz. Hamileliğinizin tadını çıkarın takılmayın canınızı sıkmayın 😊

Herkesin belirtisi farklı olur. Benim 3. Hamileliğim. Hepsinde de kasık ağrısının alasını yaşadım. İyi düşünün iyi olsun.

Merhabalar kasıklarda ağrı olması normak .dış gebelikte olan ağrı çok farklı şiddetli bı ağrı sizinki normal sağlıklı bı gebeliktir

Ben hamile olduğumu bilmiyordum baya baya adet sancısı geçtim kasıklarım belim ağrıdı. Adetim geçince test yaptım hamileyim. Sizin değeriniz de gayet güzel bir değer. Doktor bebeği tüplerde vb. Yerde gorurse dış gebelik diyebiliriz. Hamileliğinizin tadını çıkarın takılmayın canınızı sıkmayın 😊
Gerçekten o kadar çok teşekkür ederim ki yazdığınız yorum o kadar iyi hissettirdi ki bana ☺

Herkesin belirtisi farklı olur. Benim 3. Hamileliğim. Hepsinde de kasık ağrısının alasını yaşadım. İyi düşünün iyi olsun.
Yok artik olumlu düşüneceğim yorumunuz için teşekkür ederim 😍

Dış gebelıkte beta değerleri düzenli artış gostermez inişli çıkışlıdır hep
Eger kanama olursa kahve ve vişne çürüğü renginde olur
Gaz sancısı gibi sancı girer sadece

Alakası yok ben önceki hamileliğimde hep kasık ağrım vardı ve tek belirtimdi ilk haftalarda rahime yerleşme olduğu için baskı yapıyor çok normal

Canim herkesin hamilelik belirtileri ayni degildir kiminde kasik agrisi olur kiminde bulanti olur kiminde kusma olur kimi istahli olur yani bunlar hep drgiskenlik gosteririr sen bebegine odaklan saglikli olsun yeter biraz da her duydugumuza kulak vermeyelim ya boyle var olmayan bir hastalik yoksa bile varedicez

Back
X