Dış gebelik mi :(

Gul1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
581
181
33
29
Merhaba
Değerlerim normal yükseliyordu son değerim az yükselmiş doktor dış gebelik olma ihtimalini söyledi. Değerlerinde bu şekilde değişiklik yaşayan var mı normale döner mi ? Cevap verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20230802_150720_e-Nabz.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 277
  • Screenshot_20230802_150712_e-Nabz.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 114
Geçmiş olsun . 24 temmuzda 109 olan değerinizin 26 sında en az 174 , 28 inde 270 küsür , 30 unda 430 küsür olması gerekirdi. En az yüzde 60 artması bekleniyor sğalıklı gebeliklerde. Ama sizinki daha az artmış. İki günde bir kan vermeye devam edin ve artışı hesaplayın. Dış gebelik olduğuna emin olduğunuzda hemen tedavinizi olun geciktirmeyin . Bende geçirdim . İğne ile tek dozda bitmişti. Tekrar geçmiş olsun

Yarın tekrar kan vereceğim teşekkür ederim

Benim uc gun once 18 di bugun kanamam basladi ama adet gibi degil beta baktirdim 19 olmus. Doktorum daha beta belli olmadan ultrasonla bakti rahim duvari 11 mm dedi adet degil dedi beta duzenli artarsa dusuk onleyici ilac veririm dedi ama yani kalirsa ya da az artarsa nedir diye hic konusmadik yarin sabah aricam o zamana kadar kafayi yicem dis gebelik midir bu dis gebelikse operasyon mu gerekir yoksa ilac vs ile duser mi

Benim kimyasal gebelik oldu adet gibi kanamayla bitti çok şükür şimdi kan değerimin düşmesini bekliyoruz. Sizde durum nedir inşallah bebeğiniz sizinledir

Benim kimyasal gebelik oldu adet gibi kanamayla bitti çok şükür şimdi kan değerimin düşmesini bekliyoruz. Sizde durum nedir inşallah bebeğiniz sizinledir
Maalesef bets sifirlandi adetimi de gordum doktorum beklemeden deneyebilirsin dedi bakalim artik nasip

Maalesef bets sifirlandi adetimi de gordum doktorum beklemeden deneyebilirsin dedi bakalim artik nasip
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bana da doktor korunmana gerek yok dedi Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

Merhaba tedavinizde bir gelişme var mı ben bu ay tekrar letu kullandım 1 yumurta oluştu iğnemi de 27 eylül de vuruldum

Merhaba tedavinizde bir gelişme var mı ben bu ay tekrar letu kullandım 1 yumurta oluştu iğnemi de 27 eylül de vuruldum
Ben herhangi bir tedavi gormedim yani catlatma vs yoktu bende, kimyasaldan sonra regl oldum sonra tekrar denedik suan 7 haftalik hamileyim

Ben herhangi bir tedavi gormedim yani catlatma vs yoktu bende, kimyasaldan sonra regl oldum sonra tekrar denedik suan 7 haftalik hamileyim
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz pazartesi günü test yapacağım inşallah hayırlısıyla güzel bir sonuç alırım

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz pazartesi günü test yapacağım inşallah hayırlısıyla güzel bir sonuç alırım
Allah gonlunuze gore versin insallah, hayirlisiyla saglikla gelen bi bebisiniz olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…