Dış gebelik mi

akarsudamlaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
21
7
1
30
Merhaba hanımlar
Cuma günü hamilelik şüphesi ile doktora gittim ve beta 336 ile hamile olduğumu öğrendim. Birgün sonra yani dün sol kasığımda aşırı bir ağrı ile hastaneye gittim. Tabi kahverengi lekelenmem de vardı. İlk başta gaz sancısı sandım ama devam etti ağrı. Neyse beta bakıldı beta 353 çıktı. Artış bana az geldi ama bilemedim. Daha sonra eve geldik ve bugün çok şükür hiç ağrım yok. Ama lekelenmem devam ediyor. Bebek daha çok küçük olduğu için ultrason ile bakılmadı bakılsa bile görülmez zaten. Beta takibi yapıyoruz bugün de kan vermeye gideceğim. Ama sorum şu dış gebelik olsa ağrım devam etmez miydi? Bu arada kanmam daha önce de oldu yani ilk değil. Acaba denk mi geldi? Yine de beta az artmış gibi aöa kafam çok karışık. Daha önce iki düştüğüm bir kimyasalım oldu çok yoruldum şimdi de korkuyorum. Başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu? Beta değerim sizce nasıl?

2 gunde 1 en az yuzde 60 artmasi gerek
Bugun de kan verin ona gore doktorunuz yolu belirler zaten
Bende yasamistim daha once
Agrim yoktu ama lekelenmem vardi

2 gunde 1 en az yuzde 60 artmasi gerek
Bugun de kan verin ona gore doktorunuz yolu belirler zaten
Bende yasamistim daha once
Agrim yoktu ama lekelenmem vardi
Çok geçmiş olsun size de beni sadece beta şüpheye düşürdü. İçimden bir ses ağrının başka bir sebepten olduğunu söylüyor nedense. Ama beta en azından biraz daha artmalıydı.

Çok geçmiş olsun size de beni sadece beta şüpheye düşürdü. İçimden bir ses ağrının başka bir sebepten olduğunu söylüyor nedense. Ama beta en azından biraz daha artmalıydı.
Sagolun evet ayni yerde verdiyseniz kani degerin artmasi lazimdi
Bazen hastaneden hastaneye farkediyor
Ama en azindan bi 500 cikmaliydi beta
Bugun belli olur sorun
Ama ins dis gebelik degildir cunku onu yoluna koymasi biraz mesaketli oluyor

Back
X