Dış gebelik olabilir mi

beyzzgg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
96
26
3
27
Kızlar bu değerlerde dış gebelik geçiriyor olsam hisseder miydim ? Hala kontrole gidemedim

Eklentiler

• 4A12539A-7D56-4082-8E77-5375DBEDB73B.webp
    4A12539A-7D56-4082-8E77-5375DBEDB73B.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar bu değerlerde dış gebelik geçiriyor olsam hisseder miydim ? Hala kontrole gidemedim
Degerden anlasılmaz o. Belki cogul belki yüksek seyredıyoonu burdan anlayamaz kımse de. Son adet tarihin ne zamandı? Yerlestıgı yere göre belırtı verıyodu benım bıldıgıme gore. Bence Dr a gitmen lazım kalp atısını beklıyosun tahmınımce de beklenmez.:)

Bir değerle dis gebeliğe yorum yapılmaz ki doktorlar bile emin olmak istiyor ultrason görüntüsünü arıyor,değer artışlarını takip ediyor.Bana göre burdaki değerle dis gebeligi hissederdin.Cunku kese görünür hale gelmiş artık yanlış yere tutunmuş olsa rahatsızlık verirdi.Siz yine de en kısa zamanda bir doktora görünün,stres de sizi olumsuz etkilemeye baslar

Dedikleri gibi kese coktan tutunmus yerlesmistir bu degerle ama gitmenizde fayda var biran önce

Degerden anlasılmaz o. Belki cogul belki yüksek seyredıyoonu burdan anlayamaz kımse de. Son adet tarihin ne zamandı? Yerlestıgı yere göre belırtı verıyodu benım bıldıgıme gore. Bence Dr a gitmen lazım kalp atısını beklıyosun tahmınımce de beklenmez.:)
2 temmuzda oldum ama normal de olduğum regllere göre daha az geldi . Babam şehit dışında yalnız bırakmamak için geleyim dedim Cumartesiye kadar buradayım en yakın hastahane de 20 km 😞 babamı da telaşlandırmak istemiyorum kanamam felan olmadığı sürece bekleyeceğim mecbur

Değeriniz 16 binlerde yanlış görmediysem. Bu değerle ultrasonda bebeği görmesi lazım doktorun. Ama lütfen hemen gidip baktırın çok düşük ihtimal de olsa dış gebelik ise tehlikeli boyutlarda olabilir vakit kaybetmeyin.

Herkese merhaba sat:19.07.2022
İlk gebelik testi 18.08.2022 beta hcg 20
Sonra iki gün arayla 37-72-127-240-372 artışları biraz yavaş gibi sizce dış gebelik mi geçiriyorum doktor 2 güne takip istiyor cuma gününe kadar

Back
X