Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerden anlasılmaz o. Belki cogul belki yüksek seyredıyoonu burdan anlayamaz kımse de. Son adet tarihin ne zamandı? Yerlestıgı yere göre belırtı verıyodu benım bıldıgıme gore. Bence Dr a gitmen lazım kalp atısını beklıyosun tahmınımce de beklenmez.:)Kızlar bu değerlerde dış gebelik geçiriyor olsam hisseder miydim ? Hala kontrole gidemedim
Son adet tarihiniz nedir değer yüksek evet ama haftanız la uyumlu muKızlar bu değerlerde dış gebelik geçiriyor olsam hisseder miydim ? Hala kontrole gidemedim
2 temmuzda oldum ama normal de olduğum regllere göre daha az geldi . Babam şehit dışında yalnız bırakmamak için geleyim dedim Cumartesiye kadar buradayım en yakın hastahane de 20 kmDegerden anlasılmaz o. Belki cogul belki yüksek seyredıyoonu burdan anlayamaz kımse de. Son adet tarihin ne zamandı? Yerlestıgı yere göre belırtı verıyodu benım bıldıgıme gore. Bence Dr a gitmen lazım kalp atısını beklıyosun tahmınımce de beklenmez.:)
HaklısınızDedikleri gibi kese coktan tutunmus yerlesmistir bu degerle ama gitmenizde fayda var biran önce
2 Temmuz da oldum ama normal reglrimden az gelmiştiSon adet tarihiniz nedir değer yüksek evet ama haftanız la uyumlu mu
O zmn yerlesme kanamasidir muhtemelen2 Temmuz da oldum ama normal reglrimden az gelmişti
Üstüne görme olabilir misin acaba2 Temmuz da oldum ama normal reglrimden az gelmişti
O zmn yerlesme kanamasidir muhtemelen
3 -4 gün sürmüştü normal midirO zmn yerlesme kanamasidir muhtemelen
3-4 gün sürmüştü ama az geldi normalde normal miÜstüne görme olabilir misin acaba
Yani az 1petlik kadar olmaliymis3 -4 gün sürmüştü normal midir
Değeriniz 16 binlerde yanlış görmediysem. Bu değerle ultrasonda bebeği görmesi lazım doktorun. Ama lütfen hemen gidip baktırın çok düşük ihtimal de olsa dış gebelik ise tehlikeli boyutlarda olabilir vakit kaybetmeyin.Kızlar bu değerlerde dış gebelik geçiriyor olsam hisseder miydim ? Hala kontrole gidemedim