Dış gebelik olma ihtimali

Arkadaşımın 170-280 arası oynamıştı değerler adeti az gelip bitmişti öyle anlaşıldı bende ise ne bir leke geldi ne kanama normal gebelik belirtisi vardı bulantı göğüs rengi değişimi oldu değerim 22-28-36 oldu dış gebelik böyle ilerlemez kimyasal da diyemiyorum çünkü kanama başlamadı bir hafta geçtiğinde şuan 13 gün geçti adetim hala yok iğne sonrası nezaman başlayacak bilmiyoruz😔çok yıpratan bir süreç hiç bir kadın yaşamaz inşallah siz nezaman grçirdiniz dış gebelik bitmiştir inşallah süreci
Merhaba durumunda bi değişiklik var mı ben de Cuma günü iğne oldum ertesi gün kanama başladı 24 saat sürdü ve azaldı

Merhaba durumunda bi değişiklik var mı ben de Cuma günü iğne oldum ertesi gün kanama başladı 24 saat sürdü ve azaldı
Ben iğneden hemen sonra adet oldum canım herzamanki gibi yedi gün sürdü değerim azdı diye herhalde üç günde sıfır oldu bir şikayetim yok şükür senin değer kaçtı

Benim 240 tı iğnenin dördüncü günü 153 e düştü iğne yapılınca 24 saat sonra kanama oldu adet mi bilmiyorum hala devam ediyor az az ilk gün yoğundu inşallah atlatırız benim ilk hamileliğim ve 35 yaşındayım en az 6 ay da beklememiz lazım

Canim suan ne durumdasin beta sifirlandimi.. bende bugun baska bi doktora gittim disgebelige ait bi bulguya rastlamadik dedi beta degerim 37 ye dusmus kanamam da devam ediyor muhtemelen sifirlanacak ama iki gune bir konttol etmemiz lazm dedi sifirlanmasini bekliycem bende umarim cabucak sifirlanir doktorum bana icin temizlensin esinle sana hormon testi yapalim dedi herhangi bir problem varmi bakariz icin rahatlar dedi sende nornale dondugunde yaptir hic olmszsa kafamiz rahatlar yada bi sorun varsa tedaviyle atlatmaya bakariz
Esinizle sizin hormon testlerinizde nelere bakıldı acaba resmini atabilirmisiniz

Arkadaşımın 170-280 arası oynamıştı değerler adeti az gelip bitmişti öyle anlaşıldı bende ise ne bir leke geldi ne kanama normal gebelik belirtisi vardı bulantı göğüs rengi değişimi oldu değerim 22-28-36 oldu dış gebelik böyle ilerlemez kimyasal da diyemiyorum çünkü kanama başlamadı bir hafta geçtiğinde şuan 13 gün geçti adetim hala yok iğne sonrası nezaman başlayacak bilmiyoruz😔çok yıpratan bir süreç hiç bir kadın yaşamaz inşallah siz nezaman grçirdiniz dış gebelik bitmiştir inşallah süreci
Lütfen cevap verin benimde aynı betam gecikmenin 2.gunu 45 2 gün sonrada yani 4.gun 37 bugün de 6. Gün hala kanama yokdis gebelikmiymus sizinkisi kesinlesti mi

Lütfen cevap verin benimde aynı betam gecikmenin 2.gunu 45 2 gün sonrada yani 4.gun 37 bugün de 6. Gün hala kanama yokdis gebelikmiymus sizinkisi kesinlesti mi
Kimyasal mış canım belli oldu adetimi oldum herzaman ki gibi çok şükür bugün de kan verdin mi sen

Bugün vermedim bekledim gelmesini ama gelmedi yarın vericem insallh kimyasaldir
İnşAllah canım ama kimyasaldır korkma dış gebelik zaten daha yüksek değerlerde seyrediyor ve dış gebelikte çok yüksek oranda adet görülüp sonra gebelik öğreniliyor kanamalı bir süreç o

Back
X