Dış gebelik riski

Ozgurpko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
4
2
1
33
Merhaba arkadaşlar 26 eylülde gebe olduğumu öğrendim malesef mutluluğum uzun sürmedi degerlrim düzenli artmıyordu kimyasal gebelik olabilir demişti doktor adet olursan geçer dedi adet oldum değerlerim hala düşmedi üstüne artıyor bu düş gebelik mi oluyor lütfen yardım edin korkuyorum

dusmeyip artiyorsa dis gebelk deniliyo ama beklemedn ultrasonla bakilmali bi an once dr a gitmelsn ihmale gelmz gecmis olsun

3 günde bir kan değerlerim bakliyor ama kimyasal gebelik bekliyorduk adetle vücut atar dedi adet oldum hala daha devam ediyor adetim ama değer hala artıyor salı tekrar bakıcaz ama c9k endişeliyim ben

3 günde bir kan değerlerim bakliyor ama kimyasal gebelik bekliyorduk adetle vücut atar dedi adet oldum hala daha devam ediyor adetim ama değer hala artıyor salı tekrar bakıcaz ama c9k endişeliyim ben

Gecmis olsun canim.
Benimkide senin anlattigin gb ilerledi ve yukselmeyede devam etti.
Bende kimyasal gebelikti diye bitti sanmistim hatta.
Simdi kac degerlerin?
Yine once takip edip ona gore bir yol izlerler.
Korkma,zor bi surec evet ama iyi ko kontrole girmissinde erkenden ogrenmissin yine de.

Canım 1300 kere çıktı hastaneye yattım şuan bekliyorum 3 gündür iğne vurdular bugün inşallah kan değerin düşmüş mu bakılacak düşmüş ise bir doz daha iğne yapılacakmış yine düşmez ise söylemek bile istemiyorum ama ameliyat

Canım 1300 kere çıktı hastaneye yattım şuan bekliyorum 3 gündür iğne vurdular bugün inşallah kan değerin düşmüş mu bakılacak düşmüş ise bir doz daha iğne yapılacakmış yine düşmez ise söylemek bile istemiyorum ama ameliyat
İyi düşün iyi olsun canım Allah yardımcın olsun:dua:

Selam arkadaşlar son adete göre 5 haftalık hamileyim ve dun ilk kırmızı bi peçete kadar kanamam oldu düşük önleyici iğne vuruldum kanama durdu kan testi alındı 2001 'di sabah yine kahverengi siyahımsı bi ped doldurmayacak kadar akıntı kanama gibi dr. Gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi betaya batırdı 14 saat sonra 2540 yükselmişti iki seçenek var ya diş gebelik ya yerleşme dedi çarşamba gene bakacak sizce ne olabilir şuanprogesteron kulla iyorum hafif tortulukahverengi akıntı var sizce ne olmuş olabilir

Selam arkadaşlar son adete göre 5 haftalık hamileyim ve dun ilk kırmızı bi peçete kadar kanamam oldu düşük önleyici iğne vuruldum kanama durdu kan testi alındı 2001 'di sabah yine kahverengi siyahımsı bi ped doldurmayacak kadar akıntı kanama gibi dr. Gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi betaya batırdı 14 saat sonra 2540 yükselmişti iki seçenek var ya diş gebelik ya yerleşme dedi çarşamba gene bakacak sizce ne olabilir şuanprogesteron kulla iyorum hafif tortulukahverengi akıntı var sizce ne olmuş olabilir
Geçmiş olsun canım umarım sağlıklı gebeliktir net bişey söyleyemem belki ama bende dış gebelik geçidim bendeki belirti tırnak kesiği tarzında kanamaydı

Kanamanın da rengi kırmızıydı küçük küçüktü ama rengi kırmızıydı kahverengi diş gebelikte ile mu hiç duymadım kahverengi normal gebelikte olur diye biliyorum Allah yardımcın olsun canım

Allah razı olsun canım tırnak kesiği gibi dediğin simdi azaldı iyice arada siyah minik pıhtı gibi bisiler geliyor anlamadım hiç kese gorunse rahatlayacam

Malesef kürtaj oldum diş gebelikmis

Canim kese gorundu ama bos mu cikti?
Dis gebelik kurtajla sonlanmaz belki patoloji icin parca almislardir.

Degerin takip edilecek degil mi?
Insallah baska mudahaleyede gerek kalmaz kendiliginden sonlanir

Back
X