Dış gebelik riski

Değerim kurtJdan önce düşmeye başlamıştı oyle devam etti değerler anlamadığım değer düşüyor bebek hala içerde diyor ne zaman düşecek ve gebelik zehirlenmesi olmuyormu

Neye göre bebek hala icerde diyor?

Benim de
Yok o konuda bi sıkıntımız bi kızım var bu ikinci gebeliğin sebebi cuma pataloji belli olacakmis
Rahimden alınan parça dış gebelik nedenini belirlemez sasirdim.her dr un ağzı başka şey söylüyor valla acayip.seninki dış gebelik değil zaten bu durumda ama kanama ile artik atarsin bir nevi kurtak+ düşük seninki.benim 6 ay önce bir missed abortus um var.kendi düşmedi kalbi durunca önce ilaçla düşük ardından kürtaj

Kızlar korktuğum ignemi yapıldım.yakti ama cok aşırı değil.bakalim sanci vs gibi yan etkiler ne olacak.bekliyorum.belki aksama çıkarır beni.

Merhaba tekrardan.igneyi vurulalı 6 saat oldu.hastaneden çıkmama izin verildi.patolojide rahimde gebelik bulgusuna rastlanmadı.kesin dış gebelik yani.su an tek dileğim ignenin etkisini gösterip hcg yi 1 haftada düşürmesi.kotu hissedersem arayacağım doktorumu.benim hikayem de böyle devam ediyor bakalim.6 ay korunma sonra korkudan tüp dener miyim bilmiyorum.zor süreçler:(dış gebelik her nereye yerleşmişse zarar vermiş mi bilmiyorum.artik bir iyileseyim gerisine o zmn bakariz

Igneden 10 saat sonra adet kanamam başladı çok şaşırdım.su an evdeyim dr u aradım normal dedi.her gelişmeyi yazacağım farklı bünyelerde ve değerlerde ne oluyor not etmek icin.yaşayan olursa okusun korkmasın.cok erken değil mu kızlar.bacagimda da adet sızısı var

Igneden 10 saat sonra adet kanamam başladı çok şaşırdım.su an evdeyim dr u aradım normal dedi.her gelişmeyi yazacağım farklı bünyelerde ve değerlerde ne oluyor not etmek icin.yaşayan olursa okusun korkmasın.cok erken değil mu kızlar.bacagimda da adet sızısı var

Gozunaydin diyelim bence :)
Degerininde hizli dusmesine yardimci olur en azindan kanaman.

Gozunaydin diyelim bence :)
Degerininde hizli dusmesine yardimci olur en azindan kanaman.
Sağol canım inşallah diyelim.gece sancim oldu baya şimdi de gaz sancim var solda da böyle üşütme sancısı gibi.sol tupte olabilir.kanama da kesti?Bi pencereye silince geliyor.tedavileri deneye deneye uzman olduk sorma

Ya kızlar ben paranoyak oldum.igne sonrası sol karın boşluğunda gaz sancısı var sürekli.gece başladı ara ara hafifleyip artıyor.afedersiniz gaz çıkarınca rahatlıyorum.ama hareketle değişkenlik gösteriyor.bazen sol kasığa inip sonra azalıyor.dr u aradım korkma dedi de gel demedi test gününe kadar.ay kafayı yicem iç kanama olabilir mi:(

Merhaba.bugun ignenin günü ge degerim düşüşte çok şükür.900 lerden 500 lere gelmis.sali gunu yani 7.gun tekrar test.sancim da azaldı.buradan destek olan herkese cok teşekkürler

Bugün kan verdim 4 gözle bekliyorum düşmesini.ne büyük bir çileymiş.6 ay önce tedavisiz gebe kalmıştım 10 yıllık evliliğinde ilk kez.sorun sperm hareket azlığı,sayi azlığı ..3 aylıkken kalbi durmuş ne kanama ne leke,10 gün öyle gezmisim.kontrol zamanı fark ettik.ilacla düşük ve kürtaj.sirf bu yüzden tüp bebek yap dedi dr um o da şimdi böyle oldu.demek ki bir sorun var.anlayamiyorlar
EŞLERİN SPERM SORUNLARI DÜŞÜĞE VEYA DIŞ GEBELİĞE NEDEN OLABİLİYORMU ACABA,

Sperm azlığı degil de hucre olarak spermin de yumurta nin da ayrıntılı dna analizi yapilmali bence
BENM EŞİMDE MORFOLOJİ SORUNU VAR BİRDE VARİKOSEL, BENDEDE DAHA ÖNCE DÜŞÜK OLMŞTU O NEDENLE SORDUM :( ŞUANDADA BİR BELİRSİZLİK VAR BETA HCG DÜŞÜK DEĞERDE

BENM EŞİMDE MORFOLOJİ SORUNU VAR BİRDE VARİKOSEL, BENDEDE DAHA ÖNCE DÜŞÜK OLMŞTU O NEDENLE SORDUM :KK43: ŞUANDADA BİR BELİRSİZLİK VAR BETA HCG DÜŞÜK DEĞERDE
2 kayipta mutlaka esinizin spermi de analiz edilmeli.dna sina bakmali.ben talep edecegim.bende hafif pihtilasma cikti.6 ay önce 3 aylikb gebeligim kalp durmasi sonucu sonlandi. tup bebek yaptırdım oncesinde folbiol coraspin 100 mg aldim.tup bebek tedavisi sonucu dış gebelik oldu bu sefer de.dis gebelik tedavi ve hormonlar yuzunden mi,basit pihtilasma yüzünden mi,embriyo kalitesi düşük diye mi bilmiyorum.ama illa ki bilimsel bi sebrp vardır

kızlar konuyu ben acmıstım szınkı ıyı ıgne ıle dusmus malesef ben amelıyat ıle kurtuldum kurtuldum da demenz ya sag tupum alındı .. igne tedavisi icin 5 gun hastanede yattım igne etkısını gostermedı laparoskopık amelıyat oldum tupe ıyıce yerlesmıs ve almak zorunda klmıslar rabbım kımseye yasatmasın ve tekrar bıze de yasatmasın ınsallah

kızlar benim 7. günkü değerim 176, çok şükür 900 lerden inmiş baya. ama değer indikçe kanama artmaz mı. artık haftalık kontrol dedi dr.her gün bi regl sancısı ve az az kanama var. sıfırlanınca mı adet göreceğim?

Back
X