Dış gebelik sonrası düşük

masal63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
9
2
1
34
Selam kızlar Ekim ayında dış gebelik geçirdim 2 doz metotreksat yapıldı 3 ay sonrasında tekrar bir gebeliğim oldu ve keseyi gördüğümüzün ertesi günü kanamam başladı düşük yaptım. Hcg değerlerim sınırın altında ilerliyordu zaten. 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim. Benimle benzer durumu yaşayan var mı ? Doktorum 1 ay korunup tekrar çocuk düşünebileceğimi söyledi ama ben çok tedirginim😞

Merhaba geçen yıl bende metotreksat sonrası ikizlere hmile kaldım ikiside embrion olarak kaldı. Zakendoktor demişti.6 ay önce hamile kalırsan gebelik ilerlemez ilerlersede hastalıklı doğulur çoçuk. Şimdi bir yıl geçti 11 haftalık hamileyim.sabr edin hayırlısı inşAllah

Merhaba geçen yıl bende metotreksat sonrası ikizlere hmile kaldım ikiside embrion olarak kaldı. Zakendoktor demişti.6 ay önce hamile kalırsan gebelik ilerlemez ilerlersede hastalıklı doğulur çoçuk. Şimdi bir yıl geçti 11 haftalık hamileyim.sabr edin hayırlısı inşAllah
Metotreksattan ne kadar süre sonra ikizlere hamile kaldınız? Dış gebelikten sonra 3-6 ay içerisinde tekrar düşünebilirsin demişti doktorum ama 3 ay yeterli bi zaman değilmiş anladığım kadarıyla. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🌸

Metotreksattan ne kadar süre sonra ikizlere hamile kaldınız? Dış gebelikten sonra 3-6 ay içerisinde tekrar düşünebilirsin demişti doktorum ama 3 ay yeterli bi zaman değilmiş anladığım kadarıyla. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🌸
Çok teşekkür ederim Amin❤️
iğneden 1 ay sonra hamile kalmıştım.
6 aydan erken olmaz dediler bana.bir çok doktora sordum gittim.yabancılar dahil.Rusiyada bile oldum olmaz dediler. Kusurlu olma ihtimali çok yüksek olur dedi Rusiyadaki

Çok teşekkür ederim Amin❤️
iğneden 1 ay sonra hamile kalmıştım.
6 aydan erken olmaz dediler bana.bir çok doktora sordum gittim.yabancılar dahil.Rusiyada bile oldum olmaz dediler. Kusurlu olma ihtimali çok yüksek olur dedi Rusiyadaki
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hiç bir doktor illa 6 ay dememişti bana ama düşük yapmama sebep oldu işte. 1-2 ay daha beklemekte fayda olduğunu görüyorum söylediklerinize karşılık. Hayırlı günler diliyorum ☺️

Bende dış gebelikten 6 ay sonra kaldım aynı şekilde kimyasal düşük oldu korunmadim hiç 5 ay sonrasında tekrar gebe kalabilirim herşey normal giderken 10. Haftada bebeğimin kalbi durdu 15 gün önce kürtaj oldum..iki yıldır ikinci çocuğu istiyoruz iki yıl içinde resmen sınav veriyorum ..10 yaşında bir kızım var ilk gebeligimdi hiç böyle sorunlar olmamıştı...yediğimiz içtiğimiz gıdalardanmi bilmiyorum neden zorlaştı böyle çocuk sahibi olmak ..hakkımızda hayırlısı insaallah

Amin allah her şeyin hayırlısını versin. Çocuk sahibi olmak isteyen hiç kimsenin kucağını rabbim boş bırakmasın inşallah bir sonraki gebeliklerimiz sağlıklı geçer.

Back
X