• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis gebelik sonrasi gebelik sureci icin ne yapmaliyim

Zezee1111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
364
135
103
28
Bir arkadasim icin soruyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen
2 buçuk yıl önce dış gebelik geçirdim 1 tüpüm alındı diğer tüpüm için 1 buçuk yıl önce rahim filmi çekildi tıkanıklık vardı açtım dedi doktor ama gebelik oluşmadı hala şimdi doktor 2 seçecek sundu istersen tüp bebek yapalım dedi yok dersen de laparoskopi ile içerden bi bakılsın dedi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim bu arada 1 çocuğum var 6 yaşında 31 yaşındayım

Bir arkadasim icin soruyorum bilgisi olan yardimci olabilir mi lutfen
2 buçuk yıl önce dış gebelik geçirdim 1 tüpüm alındı diğer tüpüm için 1 buçuk yıl önce rahim filmi çekildi tıkanıklık vardı açtım dedi doktor ama gebelik oluşmadı hala şimdi doktor 2 seçecek sundu istersen tüp bebek yapalım dedi yok dersen de laparoskopi ile içerden bi bakılsın dedi hangisi mantıklı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim bu arada 1 çocuğum var 6 yaşında 31 yaşındayım
Yani maddi imkan yetiyorsa tüp bebek daha mantıklı tabiki ama elbette karar sizin :)

Back
X