• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası kanama

yyyssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
merhaba kızlar 3 ekimde metotreksat iğnesi oldum değerim ilk gün 4700 civarıydı şu an 135e indi. İlk 10 gün kanamam oldu sonra kahverengi lekeye döndü düne kadarda kahverengi leke şeklindeydi dün kanamam başladı ve adet kanaması gibi sancılarım da var bu normal mi sizce

Merhaba, vücudunuzdan atmışsınız muhtemelen normal adet döngüsüne hazırlanıyor vücudunuz. Bitmeye yakın kahverengiye döndüğünü biliyorum çünkü.

iğne sonrası ilk betanız kaçtı acaba? Benim de 4400ken iğne yapıldı 3. Günü 8500’e yükseldi. Doktor başta yükselme olur önemli olan 7. Gün ün daha düşük çıkması onu bekleyelim dedi. Sadece kasığımda uyuşma hissi var şuan.

merhaba kızlar 3 ekimde metotreksat iğnesi oldum değerim ilk gün 4700 civarıydı şu an 135e indi. İlk 10 gün kanamam oldu sonra kahverengi lekeye döndü düne kadarda kahverengi leke şeklindeydi dün kanamam başladı ve adet kanaması gibi sancılarım da var bu normal mi sizce
Merhaba ben de 17 ekimde metotreksat iğne oldum. Değerim 1500 civarıydı. İğnenin yapıldığı akşam lekelenme şeklinde kanamam başladı. Daha sonra arttı, regl kanaması gibiydi. Birkaç gün önce kanama kesilmişti ama dün yeniden başladı. Lekelenme şeklindeyken bir ağrı yoktu ama kanama olduğunda regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor benim de.

Doktoruma sorduğumda kanamanın iyi bir şey olduğunu, kalınlaşan rahim dokusunun atıldığını, endişelenecek bir durum olmadığını söyledi.

Back
X