Dış Gebelik Sonrası Tekrar Gebe Kalan Var Mı

Lavinya-Nazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Merhaba, Kasım 2025'te dış gebelik geçirdim. 25 Aralık ilk regl, başından beri korunmadım, eşim moralimi bozmasın diye açıkça konuşmadım sadece ovulation takibi yapıp denemeyi yumurtlamaya denk getirmeye çalışıyorum. 12 ağustoa hsg çektirdim, kan değerlerim vs her şey normal. Eşimde de problem yok. Bu ay da gynoseed jel denedim. Bugün dpo 9 kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ama artık hayal kırıklığı beni yoruyor.

Dış gebelik sonrası ne kadar sürede hamile kaldınız, gynoseed jel kullanan arkadaşlar var mı, önereceğiniz şeyler var mı

Lütfen benimle de sohbet eder misiniz çünkü kimseye danışamıyorum dertleşemiyorum, yeltendiğim zaman da hep olur olur deniliyor

Dış gebelik geçirmedim ama kimyasal geçirdiğimi öğrendim Salı günü. Bugünde kanamam başladı. Kuzum geçen aralık ayında oğluma hamile kaldım, haziranda kaybettim. Oğluma hiç hamile kalmasaydım keşke, direk tüp bebeğe gider, bu kadar acı yaşamamış olurdum belki. Seni anlıyorum, dışarıda devam eden bir hayat var, ama senin için o zaman çöl yavaş akıyor

Çok geçmiş olsun canım seni öyle iyi anlıyorum ki insan kayıp verince yıkılıyor insanlar sana bişey olmadı şükür diyor ama onu anneye sor, inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alıp anneli babalı büyütürsünüz

Benim duruma gelince dış gebelik sonrası da bu süreçte eşim tarafından çok yalnız bırakıldım. O da üzüldü ama duygusununu yaşamamak için beni susturdu. Allah isterse zaten olur deyip denemeleri değerlendirmeyince ben de tamamen sustum. Kendimce böyle kendim takip edip güya denemeye başladım

Erkekler biz kadınların yaşadığı süreci anlamakta zorlanıyorlar. O bebeği biz taşıyoruz, vücudumuz hormonlarla yoğuruluyor, tüm olay kadında bitiyor. İnan ölü doğum yaptığımda eşim yanımdaydı ama acımı asla anlayamadı, kimse anlayamaz zaten. Yaşını bilmiyorum ama 35 üstü değilsen bir süre ara verebilirsin. Ben 40 a giriyorum, inan 30 yaşında filan olsaydım en az 1 sene ara verirdim, akışa bırakırdım. Onu da yapamıyorum. Ama hayat devam ediyor, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur. Bu süreçte psikolojimizi sağlam tutmak zorundayız. Olacağı varsa her şekilde olacak diye hatırlatmamız gerek, bugün telkinlere başladım kendi kendime. İyi geliyor bak YouTube da, mistik yol var.. aç dene bi.

Yaaa aminnn inşallah

34 yaşımdayım. Evlilik içi çok farklı dinamiklerimiz var. 23 yıl birbirimizi sevdik çocukluk aşkıyız biz.
Erkekler evet anlamıyor ama benimki bana zulmetti. Lohusalık yaşıyorum her gün her gece ağlıyorum. Bir kez sarıl çok ihtiyacım var diyorum sarılmadı bile. Üstüne farklı konular için bağırdı çağırdı. Ben sinirlenince de boşanmaya kalktı. Geri kendi tıpış tıpış geldi. O daha lohusaydı yani
Bu evlat bana iyi gelecek. 1 ekim regl tarihim, az önce kuyruk sokumu ağrısı başladı sanırım eleniyorum.

Bu arada tabi dinlerim cevap verdiğin için de çok teşekkür ederim

Canım dış gebelik nasıl sonlandı? İğne mi yaptılar?

`