Dış gebelik sonrası ?

deryacaglar

Sensiz Asla!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
279
12
18
Erzurum
İyi günler diliyorum hepinize..

Dış gebelik geçirdiğim ve gebeliğim kendiliğinden sonlandı, kürtaj, ilaç vs olmadı. Kendiliğinden 2 hafta önce sonlandı. Benim tekrar hamile kalmak için beklemem gerekiyor mu. Yoksa hemen hamile kalabilirmiyim, korunmamıza gerek var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

Ben de bos gebelik yasadım 10 gun oldu kürtaj oldum bugun kontrolum vardı doktoruma sordum 3 ay dedi ve bu zaman içinde folık asıt vıtamın ve çinko verdı bence sende korun bıraz ilaçları almaya basla bıraz vucuduna zaman ver canım ben beklicem

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın inşş
bende 2010 da dış gebelik geçirdim ben senin kadar şanslı değildim canım malesef açık ameliyatla alındı ve sağ tüpüm de gitti...sonrasın da 6 ay korundum hsg falan çekildi sayısız tedavi ve 3 aşılamadan sonra çok şükür rabbime 4,5 yıl sonra ilk tüp denemem de hamile kaldım allahıma şükürler olsuntabi çok zorlu bi süreçti benim için allah yardımcın olsun canım :26:

Tsk ederım canım benımkı kotunun iyisi oluyor demekki inş bebegını sagsalım alırsın kucagına canım

Ay canım başından geçenlere çok üzüldüm. Şimdi bebişini sağsalim alırsın kucağına inşallah:) Allah bana da nasip etsin :)

Canım çk geçmiş olsun umarım bebeğine en kısa zamanda kavuşursun benim sana bir sorum olacak dış gebelik geçirdiğinde belirtin varmıydı ben 7 kasımda regl oldum bugun yani 19 kasım kahverengi kırmızımsı pembemsiz lekeler gelmeye başladı belim ve kasıklarımın ağrısı ara ara geliyor ve beni mahvediyor yardımcı olursan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…