Dış gebelik suphesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hvkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hvkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
38
8
86
Arkadaşlar sat 1 eylul yumurtlama tarihide 12 eylüldu 2 ekimde kan testi yaptirdim bugün sonuçları aldım hcg 370.9 çıktı doktor dusk değerin dedi yarın yeniden bakicaz sizce dış gebelik mi

2 gün arayla ölçtürmeniz lazım tek değere bakıp dış gebelik denemez ki iki katına yükseliyor mu diye takip gerek

Yarın tekrar gidicem inşallah yükselmiştir

Bugün yeniden tahlil verirseniz iki katına yükselip yükselmediğini anlarsınız

Doktor pazartesi bakalım yeniden dedi ben bugün bakalım dedim bigun daha bekleyelim perşembe bakalım dedi onun dediği oldu sonuç olarak

bazı dr lar gerçekten garip yaaa ,
kaç gun adetin geçmişti sonuç gayet normal
hayırlı olsun canım sonucunu al ve başka dr git allah aşkına

Yarın başka doktora gidicem zaten içime sinmedi benimde o doktor birşey daha sormak istiyorum arkadaşlar hep 2. Cizgi cikiyodu ama silik çıkıyordu şimdi yaptım ikiside aynı koyulukta dış gebelik olsa değer günden güne azalacağı için evdeki gebelik testinde de iyice siliklesirdi herhalde değil mi ilk bebeğim daha çok endiseleniyorum

Gayet normalmis degerin
Ne oldu sonuc?

Keseyi gördük ultrasonda bebek için 10 gün sonra tekrar gel dediler bakalım bekliyoruz :)

Keseyi gördük ultrasonda bebek için 10 gün sonra tekrar gel dediler bakalım bekliyoruz :)

Cok sevindim zaten 2sinde verdigin ilk degerde gayet guzelmis :) Maşallah,daim olsun mutlulugun,saglikla devam etsin insallah♡

Bende şimdi size hcg değerinizle ilgili yazacaktım, üzülmeyin diye. 3 kere kimyasal gebelik geçirdim. Üçüncü şüpheli. Son iki aydır 35 günde bir adet oluyordum. Son regl tarihim 08 Eylül. Ya 9 Ekim ya da 12 Ekimde regl olmam gerekliydi. 35 günde mi, 31 günde mi regl olacağımı bilmediğimden 11 ve 12 Ekimde Predictor erken dönem gebelik testi yaptım, ikiside negatifti. Adeti bekledim olmayınca 14 ekimde 3.5 tlye iki tane test aldım ve sabah idrarı ile yaptım pozitif çıktı. Şehir dışında olduğum için kan testi yaptıramadım. Salı döndüm, çatşamba sağlık ocağında kan verdim. Ertesi gün sonuçları aldım 208.9 çıktı. Aynı gün hemen doktoruma gittim. Daha önce zaten konuşmuştuk gabeliği öğrendiğimde gidecektim kan sulandırıcı iğne verecekti, perşembe günü iğnelerimi yazdı. Cuma sabahı tekrar kan vermemi istedi ve verdim. 674.6 çıktı hcg ve perşembe yine gideceğim keseyi göreceğiz inşaallah. Şimdi her gün iğne oluyorum. Bazen geç döllenme oluyor. Özellikle reglleri 28-31 günden fazla olan kadınlarda özellikle döllenme geç oluşabiliyor. Hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…