Arkadaşlar sat 1 eylul yumurtlama tarihide 12 eylüldu 2 ekimde kan testi yaptirdim bugün sonuçları aldım hcg 370.9 çıktı doktor dusk değerin dedi yarın yeniden bakicaz sizce dış gebelik mi
Yarın başka doktora gidicem zaten içime sinmedi benimde o doktor birşey daha sormak istiyorum arkadaşlar hep 2. Cizgi cikiyodu ama silik çıkıyordu şimdi yaptım ikiside aynı koyulukta dış gebelik olsa değer günden güne azalacağı için evdeki gebelik testinde de iyice siliklesirdi herhalde değil mi ilk bebeğim daha çok endiseleniyorum
Yarın başka doktora gidicem zaten içime sinmedi benimde o doktor birşey daha sormak istiyorum arkadaşlar hep 2. Cizgi cikiyodu ama silik çıkıyordu şimdi yaptım ikiside aynı koyulukta dış gebelik olsa değer günden güne azalacağı için evdeki gebelik testinde de iyice siliklesirdi herhalde değil mi ilk bebeğim daha çok endiseleniyorum
Bende şimdi size hcg değerinizle ilgili yazacaktım, üzülmeyin diye. 3 kere kimyasal gebelik geçirdim. Üçüncü şüpheli. Son iki aydır 35 günde bir adet oluyordum. Son regl tarihim 08 Eylül. Ya 9 Ekim ya da 12 Ekimde regl olmam gerekliydi. 35 günde mi, 31 günde mi regl olacağımı bilmediğimden 11 ve 12 Ekimde Predictor erken dönem gebelik testi yaptım, ikiside negatifti. Adeti bekledim olmayınca 14 ekimde 3.5 tlye iki tane test aldım ve sabah idrarı ile yaptım pozitif çıktı. Şehir dışında olduğum için kan testi yaptıramadım. Salı döndüm, çatşamba sağlık ocağında kan verdim. Ertesi gün sonuçları aldım 208.9 çıktı. Aynı gün hemen doktoruma gittim. Daha önce zaten konuşmuştuk gabeliği öğrendiğimde gidecektim kan sulandırıcı iğne verecekti, perşembe günü iğnelerimi yazdı. Cuma sabahı tekrar kan vermemi istedi ve verdim. 674.6 çıktı hcg ve perşembe yine gideceğim keseyi göreceğiz inşaallah. Şimdi her gün iğne oluyorum. Bazen geç döllenme oluyor. Özellikle reglleri 28-31 günden fazla olan kadınlarda özellikle döllenme geç oluşabiliyor. Hayırlı olsun :)