• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DIŞ GEBELİK TÜP BEBEK

ummuglsm14077

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
3
2
1
26
TÜP BEBEK SONRASI DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM METOTREKSAT İĞNESİ OLDUM AMA FAYDA ETMEDİ TÜPLERİM ALINDI DOKTORUM 2 ADET DÖNEMİ BEKLEMENİN YETERLİ OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ BENİM KAFAM KARIŞIK FİKRİ OLAN VARMI.

TÜP BEBEK SONRASI DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM METOTREKSAT İĞNESİ OLDUM AMA FAYDA ETMEDİ TÜPLERİM ALINDI DOKTORUM 2 ADET DÖNEMİ BEKLEMENİN YETERLİ OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ BENİM KAFAM KARIŞIK FİKRİ OLAN VARMI.
Kimi doktor 6 ay demiş kimisi 4 ay lkimisi 3 ay. Siz en az 3 ay bekleyin isterseniz. Çok okudum dış gebelikle ilgili yazılanları. Yaşayanlaron söyledikleri bunlar. Çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın. Hayırlısıyla en kısa zamanda evladınızı sağlıcakla alın kucağınıza 💞
Dış gebelik olduğunu nasıl farkettiniz acaba beta değerlerden mi ?

Kimi doktor 6 ay demiş kimisi 4 ay lkimisi 3 ay. Siz en az 3 ay bekleyin isterseniz. Çok okudum dış gebelikle ilgili yazılanları. Yaşayanlaron söyledikleri bunlar. Çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın. Hayırlısıyla en kısa zamanda evladınızı sağlıcakla alın kucağınıza 💞
değerlerden fark edilmedi değerlerim çok iyiydi kanamam vardı kesik kesik o durmayınca ayrıntılı ultrasona gittik orda göründü

çok sağolun Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Merhabalar çok geçmiş olsun dış gebelik olduğunu nasıl anladınız ağrınız filan nasıldı değerler nasıldı

Back
X