Dış gebelik ve dostinex ile ilgili sorun yaşayan var mı

duruiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
3 senedir hamile kalmaya çalışıyorum prolaktin yüksekliğim olduğunu öğrendim ilk gebeliğim de dostinex kullanıp hamile kaldım sonra beta düzenli artmadı ve dış gebelik olduğunu öğrendik iğneyle sonlandı. Daha sonra hayıt sirkesi ve aslan pençesi çayı içerek hamile kaldım kimyasal gebelikti düştü. Artık sabır kalmadığı için yeniden başka doktora başvurdum o da dostinex verdi yumurtlama takipi yaptı iki yumurta gördü ve çatlatma iğnesi vurdu ardından hamile kaldım. Sonra beta iki katı arttı çok az kanama alanları gördü rapor verdi betam 113 tü 10 gün yat dedi 6 gün sonra kanamayla doktora gittim iğne ve serum taktı düşmesin diye ama düşmüş ultrasonla baktı kese yoktu zaten küçüktü görememişti rahimde oluşuyor gibi bi alan vardı ama ettesi gün gittik yeniden beta verdim kesin düşmüşmü diye betam 485 çıktı ve bu da dış gebelik dend mtrx iğne oldum. Benim gibi normal ilerleyip sonra dış gebelik yaşadığını öğrenen var mı iki yumurta oluşmuştu biri normal bi dış gebelik olmuç dedi düşmesen farkedilmezdi dıi gebelik dedi bunu yaşayan var mıAcaba dostinex yüzünden olabilir mi çünkü enfeksiyon ve kanalda tıkanıklık yoktu.

Benimde hiçbir sorunum olmamasına rağmen bir kez doğal ikinci de Gonal f kullanarak dış gebelik yaşadım arada bir de kimyasalım var 2. Dış gebeliğimde tüpüm alındı rahim filminde hiçbir sorun yoktu ama oldu belli olmuyor maalesef bir kez yaşamış olmak sonraki denemelerde olma oranını arttırıyor

Çok geçmiş olsun size de daha sonra normal gebelik oldu mu peki

Çok geçmiş olsun size de daha sonra normal gebelik oldu mu peki
Olmadı henüz 1 ocakta ameliyat oldum zaten tüp bebeğe başlamaya karar verdim artık doğal denemekten bile korkar oldum süreç çok zordu

Olmadı henüz 1 ocakta ameliyat oldum zaten tüp bebeğe başlamaya karar verdim artık doğal denemekten bile korkar oldum süreç çok zordu
Sizinde yeniymiş çok zor gerçekten bende burda yaşayan vardır belki diye fikir için yazdım hangi doktora gittiysem net bi cevap yok çünkü Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sizinde yeniymiş çok zor gerçekten bende burda yaşayan vardır belki diye fikir için yazdım hangi doktora gittiysem net bi cevap yok çünkü Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bugün doktora gittim tekrar olabilir dedi korkmakta haklısın dedi yani bu maalesef kaçınılmaz bir durum olacağı varsa tüp bebekte bile oluyormuş

Bugün doktora gittim tekrar olabilir dedi korkmakta haklısın dedi yani bu maalesef kaçınılmaz bir durum olacağı varsa tüp bebekte bile oluyormuş
Hangi şehirdesiniz acab

Çok yüksek olmasa da bende de prolaktin yükseliği var sınırda. Endokrinolojiye gittim transferden önce Mr çekildi temiz çıktı. Dostinex verdi düştü baya. Ama doktor hamilelik gerçekleştiğinde hemen bırak dedi. Sen gebeliği öğrendikten sonra devam mı ediyorsun.

Hayır hemen bırakıyorum haftada bir kullanıyordum zaten ve bunun için regl tarihim gelmeden test yapıyorum

`