Dis gebelik ve metotreksat

Moonlightsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
199
41
18
35
Kizlar benim 7+2de dis gebelik teshisim konuldu. Kese 2 cmden kucuk ve bhcgm 3755ti ilaca basladiklarinda. Bugun 4. Gundu 4970e yukselmis. 4. Gun yukselmesi bekeldgmz biseydi zaten dedi. Onemli olan 4-7 arasi azalmasi dedi. 7. Gun geldiginde yuzde 15 azalmissa sorun yok dedi.
Ben artmis olmasindan korkuyorum. Sag tarfimda hafif sancida var.
dis gebelik yasayn arkadslar tecrubelerini yazabilirlermi

Merhaba arkadaşım bende dış gebelik geçiriyorum sol tüpümde kese görüldü.
8 ağustosta iki doz methotraxe iğne vuruldum beta değerim 1587 idi 14 ağustosta tekrar kan verdim betam 1846 çıktı ve bu değer üzerine 50 lik 1 tane daha iğne yaptı yarın tekrar kan verip betama bakılacak . Benim teşhis konduğunda 8 ağustosta kahverengi lekelenmem vardı iğneden 2 gün sonra kesildi şuanda hiç kanamam yok hafif sol tarafımda ağrı var benim merak ettiğimde kanamam olmaması normal mi ? İğne tedavisine başlayalı yarın 12.gün kanamamın olmaması acaba betam düşmüyo mu anlamına geliyor ? Sizde kanama var mı ?

Bende gebeligimi ilk frkettgmde iki gun lekelenme oldu baska olmadi. Ilacla birlikte illaki kanama olmasi gerekmiyi. Zaten o adetle atilmiyo. Ilac onu eritiyo vucut emiyormus onu

Teşekkür ederim cevap verdiğin için inan içimi rahatlattın çok araştırdım biçok kişi kanama geçirmiş benim kanamam da olmayınca tedirgin olmuştum 🙏

Bana dış gebelik demeyin allahim kimseye yaşatmasın ölümlerden döndüm dış gebelik teşhisiyle yatış yapıldı 4gun kendi kendine düşmesi beklendi ne acılar çektim bir Allah bir ben bilirim sonunda iç kanama başladı bebek sağ tupte büyümüş ve patladı akşam 8den gece 12ye kadar amaliyat ta kaldım sağ tüpümü kaybettim sol tüp kapalı malesef hayatta olduğuma şükrediyorum

Teşekkür ederim cevap verdiğin için inan içimi rahatlattın çok araştırdım biçok kişi kanama geçirmiş benim kanamam da olmayınca tedirgin olmuştum 🙏
Ben amaliyat tan sonra bile kanamam olmadı Çünki amaliyat ta gereken kani bosaltmislardi neden bekletiyolar anlamıyorum

Geçmiş olsun gerçekten çok zor umarım benimde beta değerim yarın düşük çıkar Bundan 1.5 ay öncesine kadar betam yüksek çıksın inşallah hamileyimdir derken şimdi düşmesi için dua ediyorum .Yinede şükürler olsun herşey nasip .😣

Geçmiş olsun gerçekten çok zor umarım benimde beta değerim yarın düşük çıkar Bundan 1.5 ay öncesine kadar betam yüksek çıksın inşallah hamileyimdir derken şimdi düşmesi için dua ediyorum .Yinede şükürler olsun herşey nasip .😣
Gebelik sonlanmadan beta dusmezki benim gıdım gıdım yükseliyordu o yüzden ilaç falan uygulamadan beklettiler tüpümden oldum az kalsın canimdanda oluyordum

Evet sıfırlanması oluşumu kadar sürüyomuş iğneden sonra yani 3 4 hafta yıpratıcı ve zor bi süreç bunun yanında ani ağrılarım olursa hemen gelmemin söylenmesi cabası yapcak bişiy yok bekliycez sabırla

Kizlar benim 7+2de dis gebelik teshisim konuldu. Kese 2 cmden kucuk ve bhcgm 3755ti ilaca basladiklarinda. Bugun 4. Gundu 4970e yukselmis. 4. Gun yukselmesi bekeldgmz biseydi zaten dedi. Onemli olan 4-7 arasi azalmasi dedi. 7. Gun geldiginde yuzde 15 azalmissa sorun yok dedi.
Ben artmis olmasindan korkuyorum. Sag tarfimda hafif sancida var.
dis gebelik yasayn arkadslar tecrubelerini yazabilirlermi
canım bebek tüplere mı tutunmuş ozaman dış gebelıkte :cry:

Back
X