Dış gebelik - Yardım

gunes916

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
294
189
53
33
Merhaba kızlar, İstanbul Avrupa yakasında dış gebelik muayene ve tedavisi için bildiğiniz iyi bir kadın doğum dokturu varsa önerebilir misiniz? İkinci kez dış gebelik geçiriyorum, iğne tedavisi yapıyorum ama sonuç iyi ilerlemiyor,😭😭😭😭 iyi bir doktur bulmak zorundayım, şimdiden teşekkür ederim

Ataköyde Dr.Ugur Kal var. Suan bende dis gebelik icin gidiyorum. Gayet guvenilir. Bugun mtx igne sonrasi degerim dusmedi ama bi agrimda yok. Icim rahat etsin gel dedi yarin gidicem. Senin icin musaitlik var mi sorabilirim

Çok teşekkür ederim, ben geçen sene ekimde ilk kez dış gebelik yaşadım , iki doz iğne oldum, ve değerlerimin sıfırlanması 3 ay sürdü, sonra iki ay sonra mart ayında hsg çektirdim tüpler açık sıkıntı yok dedi, ve haziran tekrar dış gebelik ile karşılaştım, bu seferde de iki doz oldum ama düşüş hala yavaş, şuan bir ayı geçti ilk doz olduğumda 770 ti, bir hafta sonra ikinci doz da 1500 olmuş , ve şuan 350 e düştü, çok yavaş ilerliyor

Gecmis olsun insallah 0lanir bir an once bir daha yasamazsin sende bende. Suan hastaneden donuyorum benimde ic kanama baslamis bir miktar persembe gunu laparoskopi yapilicak. Doktorum igne yanlisi degildi 2 doktorla daha gorusup karar kildilar igneye 2.dozu vermek istemiyo operasyonla sonlandiricaz insallah

Çok teşekkür ederim, İnşaAllah kurtuluruz da, Benim değerlerim de 350 ken dünkü testim 480 e yükselmiş çok şaşırtıcı, acaba testte yanlışlık mı oldu diye tekrar kan verdim, ameliyat olmak istemiyorum, daha çocuğum yok, eşim çok karşı ameliyata, bugünkü sonuca göre karar vereceğiz artık, şuan başka doktor da araştırıyorum, hayırlısı İnşaAllah

Merhaba kızlar, İstanbul Avrupa yakasında dış gebelik muayene ve tedavisi için bildiğiniz iyi bir kadın doğum dokturu varsa önerebilir misiniz? İkinci kez dış gebelik geçiriyorum, iğne tedavisi yapıyorum ama sonuç iyi ilerlemiyor,😭😭😭😭 iyi bir doktur bulmak zorundayım, şimdiden teşekkür ederim
Merhaba Prof dr Mehmet Aytaç Yüksel var benim de dış gebeliğim olmuştu o halletti

Çok teşekkür ederim, İnşaAllah kurtuluruz da, Benim değerlerim de 350 ken dünkü testim 480 e yükselmiş çok şaşırtıcı, acaba testte yanlışlık mı oldu diye tekrar kan verdim, ameliyat olmak istemiyorum, daha çocuğum yok, eşim çok karşı ameliyata, bugünkü sonuca göre karar vereceğiz artık, şuan başka doktor da araştırıyorum, hayırlısı İnşaAllah
iğne sonrası 3.gun yukselıyor. 7.gun dususe gecıyor canım benım oyle olmustu

Back
X