Benim bugün aklıma geldi böyle bir şey olabilir mi diye yarın hemen gideceğim zaten tedirgin oldum bayaBenim lekelenmem oldu adet gibi pıhtılı bir kan gelmedi ayrıca böyle bir durum varken neden kan vermiyorsunuz ne olur ne olmaz dış gebelik riskli bir durum
Her zaman olan regl gibi değil zaten hiç pıhtılı bir kanama olmadı sadece miktar olarak fazla yani lekelenme gibi değil kasıklarımdaki ağrı da şiddetli değil sadece normalde ağrılı regl olan birisi değilim bu iğne batması gibiBenim lekelenmem oldu adet gibi pıhtılı bir kan gelmedi ayrıca böyle bir durum varken neden kan vermiyorsunuz ne olur ne olmaz dış gebelik riskli bir durum
Dis gebelikten ziyade dusuk yapiyor olabilirsiniz. Buraya sormak yerine bir hastaneye gitseniz dusuk onleyici ilac/igne ile bebeginize saglikli kavusabilirsiniz belkiKızlar temmuz ayında yumurtlama günlerini değerlendirmiştik ve reglim 5 gün gecikmişti ara ara kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. 5 gün gecikene kadar ara ara test yaptım önce silik çizgi ertesi gün de testi yapınca anında fotoğraftaki gibi çift çizgi oldu ama aynı gün regl oldum ben de testin yanlış pozitif çıkardığını düşündüm 3 gündür reglim devam ediyor kırmızı renkte değil kahverengi ve siyah aynı zamanda hala özellikle sol kasığımda ağrı oluyor hiç böyle olmazdı bu durum beni artık tedirgin ediyor dış gebelik falan olma ihtimali var mı başka bir belirtisi var mı bunun
Bana da o gün burada bu testin yalancı pozitif çıkardığını söylediler ben de regl olunca öyle olduğunu düşündümTestinizin markası nimo galiba bende o yalancı pozitif çıkarmıştı belki de öyle bi şeydir ama siz yine de doktora görünün tedbir alın
Aslında ikinci çizgi pembemsi çıkmış belki yalancı değildir yarın kan verin garantileyin Allah korusun düşük olabilir acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Regl gibi yoğun mu geliyor akıntınızBana da o gün burada bu testin yalancı pozitif çıkardığını söylediler ben de regl olunca öyle olduğunu düşündüm
Evet ilk gün yoğun geldi şu an leke gibi ama parçalı ya da pıhtılı gelmedi hiç yarın kan vereceğim erkendenAslında ikinci çizgi pembemsi çıkmış belki yalancı değildir yarın kan verin garantileyin Allah korusun düşük olabilir acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Regl gibi yoğun mu geliyor akıntınız
Yoğunsa adet olabilir bizi de bilgilendirin olur mu Rabbim gönlünüze göre versinEvet ilk gün yoğun geldi şu an leke gibi ama parçalı ya da pıhtılı gelmedi hiç yarın kan vereceğim erkenden
Gidin mutlaka en azından kimyasal vs olsa bile ne yaşadığınızı öğrenmiş olursunuz ben kimyasal da yaşadım reglimin 2. Günü beta 10 çıkmıştı o durumda da çıkıyor yaniBenim bugün aklıma geldi böyle bir şey olabilir mi diye yarın hemen gideceğim zaten tedirgin oldum baya
Kan verdin miKızlar temmuz ayında yumurtlama günlerini değerlendirmiştik ve reglim 5 gün gecikmişti ara ara kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. 5 gün gecikene kadar ara ara test yaptım önce silik çizgi ertesi gün de testi yapınca anında fotoğraftaki gibi çift çizgi oldu ama aynı gün regl oldum ben de testin yanlış pozitif çıkardığını düşündüm 3 gündür reglim devam ediyor kırmızı renkte değil kahverengi ve siyah aynı zamanda hala özellikle sol kasığımda ağrı oluyor hiç böyle olmazdı bu durum beni artık tedirgin ediyor dış gebelik falan olma ihtimali var mı başka bir belirtisi var mı bunun
Yalancida olsa 5 gün gecikme var kan ver netlestir cnm insllah bebegin seninledirBana da o gün burada bu testin yalancı pozitif çıkardığını söylediler ben de regl olunca öyle olduğunu düşündüm
Merhaba , testin markası nimo sanırım ben yaptığımda Aninda kıpkırmızı koyu çıkardı ertesi gün kan verdim gebelik yoktu çok üzülmüştümKızlar temmuz ayında yumurtlama günlerini değerlendirmiştik ve reglim 5 gün gecikmişti ara ara kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. 5 gün gecikene kadar ara ara test yaptım önce silik çizgi ertesi gün de testi yapınca anında fotoğraftaki gibi çift çizgi oldu ama aynı gün regl oldum ben de testin yanlış pozitif çıkardığını düşündüm 3 gündür reglim devam ediyor kırmızı renkte değil kahverengi ve siyah aynı zamanda hala özellikle sol kasığımda ağrı oluyor hiç böyle olmazdı bu durum beni artık tedirgin ediyor dış gebelik falan olma ihtimali var mı başka bir belirtisi var mı bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?