Dış gebelik yaşayanlar lütfen yardım edin

Ewremmmerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
376
129
103
34
Kızlar benim beta hcg 3518 olduğu halde kesem görünmedi ve cok korkuyorum. Siz dış gebelik yaşadığınız zaman normal gebelik belirtileri yaşamış miydiniz?

Doktorunuz dis gebelikmi dedi size

Canim seni diger konundan biliyorum simdi hatirladim. Sen niye hep kotu seyler dusunuyosun bakim. Biraz rahatla lutfen. Zaten 40 kere dersen basina gelirmis. Biraz rahat ol Allah in izniyle hersey guzel olacak eminim

Tahminim 5. Haftada bana da öyle geliyo ama endişe etmeden duramıyo insan sonuçta bu hcg değeriyle kese başka yerde olsa da görülür du dimi ?

Benımde bu değerlerlerle görülmemişti. Dış gebelik olabilir demişti baya endişelenmiştim. 5000 nden sonra göründü

İçimi nasıl rahatlanlttin anlatamam sana :) çok teşekkür ederim :)
Merhaba benim dış gebelik şüphem vardi öyle tek değerle dış gebelik teşhisi konulmaz ki.kan değerleri düzenli artmadigi da spheleniyorlar bende öyle oldu.kese en son Rahimde cikti da rahatladım. Ama.şimdide boş gebelik olabilir dedi pazartesi bakacağız artık. Sizinki dış gebelik olamaz rahatlayın. Bol su için kese oluşması için

canım bana doktorum değer 6000 lere geldiğinde keseyi rahat görürüz demişti buna göre benim cuma kese gözükmesi lazım mesela ama pazartesi gel garanti olsun dedi. hiç stres yapma başta ben de senin gibiydim ama doktor dış gebelik olabilir demediği sürece canını sıkıp da üzülme. biraz daha bekle görmek için erken bence şuan. çok endişelenirsen alttan muayenede görünebilir ama bence gerek yok ona da.

Neye gore boa gebelik dedi canim?
Zaten keseyide gec gormussunuz anladigim kadariyla?

Şimdi doktordan çıktım hemen yazıyorum 4+4 luk minigimizi gördük kese olarak :)) haftaya kontrol e gelicem tekrar inşallah büyür küçük sipam :))

Ahh bu sabırsızlıkkkk :)))
Gözünüzaydınnn..Deger yuksek olabilirde bide gelismeleri icin sure var gecmesi icin aslinda.4+4e gore bile guzell gormenizz❤

Canım benim kan degerlerim düzenli yukselmesi kese beşinci haftada gördük.altıda da bebeği önümüzdeki hafta kalp atusu için gideceğim .degerlerim hızlı yukselmedihi için doktorum boş olabileceğini söylemişti

Bir nevi gelismeyebilecegini soyledi yanii.
Bebekte gorunmus insallah en az %60'ı buluyordur degerlerinde,saglikla devam eder.
Genelde kese ya da bebek gorununce degerleri istemiyorlar ama var demek ki bi bildigi :)
Benimde kese 20mm ken yolk sac bile yoktu,gec te gorduk o yuzden dikkatimi cekti paylasimin.
Insallah hayirli haberler duyarsin saglikla❤

bunları kese ve bebek gorunmeden once söylemişti. Bakalim insallah yyzde atmis olayini anlamiyorum vallahi.insallah hayirlisi olsun planlı birşey değildi ama yinede insan plhnca kaybetmek istemiyor.

bunları kese ve bebek gorunmeden once söylemişti. Bakalim insallah yyzde atmis olayini anlamiyorum vallahi.insallah hayirlisi olsun planlı birşey değildi ama yinede insan plhnca kaybetmek istemiyor.

Kesede beklenen haftalara kadar yolk sac fln gorunmezse boş gebelik denebilir canim.
O zaman hic bi sorun yok❤
Gorunmus zaten miniş
Hic sıkma canını❤

Kızlar benim beta hcg 3518 olduğu halde kesem görünmedi ve cok korkuyorum. Siz dış gebelik yaşadığınız zaman normal gebelik belirtileri yaşamış miydiniz?
Merhaba benim de değerim 3890 olmasına rağmen kese görünmedi su an durumunuz nedir iğrenebilir miyim rabbim hayırlısını versin cevabınızı merakla bekliyorum

Merhaba benim de değerim 3890 olmasına rağmen kese görünmedi su an durumunuz nedir iğrenebilir miyim rabbim hayırlısını versin cevabınızı merakla bekliyorum
Canım o zaman benim kese göründü ama bebeğimi kaybettim malesef ama bu gebeligimde kese 5300 lerde görüldü. Özellikle devlet hastanesine gidiyorsan kese daha ileri zamablarda görülüyor çünkü cihazlar eski. Bir kaç gün daha bekle görülür inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…