Selam arkadaşlar yeni üye oldum size bir sorum olacak 3 gün önce dış gebelik ameliyatı oldum sol yumurtalik alindi suan aşırı terlemem var sizce bu normalmi şimdiden teşekkür ederim iyi geceler
Selam arkadaşlar yeni üye oldum size bir sorum olacak 3 gün önce dış gebelik ameliyatı oldum sol yumurtalik alindi suan aşırı terlemem var sizce bu normalmi şimdiden teşekkür ederim iyi geceler
Kader arkadaşım çok geçmiş olsun bende 10kasım gecesi amaliyat oldum sag tüpüm alındı malesef ama bende ateş basma gibi şikayetleri olmadı çok şükür gayet iyi hissediyorum kendimi terleme kendine sıkıntı sitres yapıyorsan ondan kaynaklı ola bilir takma kafana canım vardır bundada bir hayır Allah büyük
Merhaba bende dış gebelik yasayanlardanım doktor benim en büyük sansımın erken farketmem oldugunu söyledi 1 tane iğne ile sonlandrdım degerim düzensizdi en yüksek beta hgc 288 di cok şükür atlattım ve bana bir ay korunalım dedi oda ikinci adeti görmek için allah herkese hayırlı hamilelik saglıklı bebişler versin
kızlar ben yeni üye oldum . geçen sene 5.5 aylık suni sancı vererek dopum yaptırdırlar açılmam var diye ama nedenini söylemediler . şimdi nette araştırırken gördüm bu durumun nedeni de dış gebelik olabiliyor. ama benim bebeğim canlı doğdu ve 50 gün yaşadı . bu durumu yaşayıp daha sonra sağlıklı hamilelik geçirenler oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba arkadaslar bende dıs gebelik geciyorum kurtaj sonrasi 471 di hemen igne yaptilar suan 4 günumdeyim ignenin beta 711 yükselmiş doktorum normal yükselmesi 4 gun sonra inişe iniyor 3 gun sonra tekrar beta dedi onun arasindaki farka bakip 2 kez igne gerekli olup olmasina bakicaklar sizde benim gibi olan varmi kacinci gununde dusty degerler