Dış gebelik

Elifzehraaa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
66
30
8
34
iyi akşamlar hanımlar..burası yoğun olduğu için konuyu buraya açtım.. derdim şöyle..tam 4 hastalıkken gebeliğimi öğrendim ve klinikte kan testi yaptırdık sonuç 3400 çıktı..muayeneye girdim kese ne karından ne de vajinal göründü.. doktor dış gebelik olabilir.. 5 saat sonra devlet hastanesinde 1300 çıktı..düşüyo kendiliğinden diyerek sevindik..bu arada çok felaket karın ağrısı çekiyorum 5 doktor birden muayenede çoğu hemen ameliyat tüpü patlamış diyo.. kendimi iyi hissedince çıktık hastaneden.. 2.gün klinikte 700 çıktı.. tamam bitti iş düşüyo kendiliğinden dedik..3.gün bir baktık 8800 değer şok olduk..5.gün 18000 olmuş..tam biyopsi için kürtaja giricekken ufak bir kese göründü ultrasonda.. şimdi hepten ortada kaldım..hamileyim,,sağlıklımı,,bu değerde daha yeni kese görünmesi..böyle bir durum yaşayan varmı

Gerçekten çok ilginç bir konu doktorlarınızı dinleyin. Bende düşük yaptım karından ve vajinal ultrasonda görünmedi kanda çıktı. Devlet hastanesinin acilindeydik doktor benim zorumla ağrı kesici yazıp tanı bölümüne de ağrılı adet yazdı. Allahtan içimde parçası kalmadı kesenin düştüğünü eve gelince gördüm. Allah yardımcın olsun çok zor.

Kendiliginden düşük yapıyorsunuz diye neden sevindiniz alamadım orayı ben

Gerçekten çok ilginç bir konu doktorlarınızı dinleyin. Bende düşük yaptım karından ve vajinal ultrasonda görünmedi kanda çıktı. Devlet hastanesinin acilindeydik doktor benim zorumla ağrı kesici yazıp tanı bölümüne de ağrılı adet yazdı. Allahtan içimde parçası kalmadı kesenin düştüğünü eve gelince gördüm. Allah yardımcın olsun çok zor.
Suan sadece sağlığıma kavuşmak istiyorum..günlerce dış gebelik diye ölüm korkusuyla yaşadım..değerlerim düşmeye başlamışken 1 günde 11 kat nasıl artar??9000 değerle görünmeyen kese bugün nasıl göründü??18000 değerle nasıl küçük bir kese olabilir sadece??

Riskli gebelik uzmanına giderseniz onların aletleri daha hassas oluyor

Her seferinde farklı yere gidip farklı sonuçlar almışsınız sanki

dış Gebelik dendi bugüne kadar..kendiliğinden düşmezse ameliyat olucaktım..8800 dış gebelik için çok yüksek bir değer heran tüpüm patlayabilirdi
Tamam şimdi anladım

İnşallah hiç bir operasyona gerek kalmaz

Hamilesinizdirde sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayi nasip eder allah size

Suan sadece sağlığıma kavuşmak istiyorum..günlerce dış gebelik diye ölüm korkusuyla yaşadım..değerlerim düşmeye başlamışken 1 günde 11 kat nasıl artar??9000 değerle görünmeyen kese bugün nasıl göründü??18000 değerle nasıl küçük bir kese olabilir sadece??
Canım laboratuvardan farklılıklar olabiliyor. bu yüzden tek bi yere devam etmeni öneririm o farklar büyük ihtimal kullandıkları cihaz farklılığından kaynaklanıyor. kanaman ve ağrın yoksa korkma hiçbir şey olmaz Allah’ın izni ile.

Hayır sadece 1300 lük değer devlet hastanesinde yapıldı??diğer hepsi aynı klinik..profesöründen operatörüne 5 hekim birden girdi muayeneye herkes bu normal gebelik kesinlikle dendi..bu değerlerle kese çoktan görünürdü dendi.. o kadar emindilerki hepsi..şimdi kese çıktı ortaya..

Dis gebelikte zorunlu olarak seni izlemeye almalari gerekir. Allah korusun bir ic kanamada canindan olursun. Doktor eger kan degerlerin dusmezse seni ameliyata alir ve tupteki bebegi alirlar. Yok ameliyata gerek duyulmayacak gibiyse tupdeki kesenin buyumesini onlemek icin sana ilacli igne yapacaklar. Bu keseyi kuculturse ameliyat olmazsin.

Bende kimyasal gebelik geçirmiştim onda bile dış gebelik olabilir şüphesi içimi kemirmişti
Aynı merkezde mi yapıldı testler bu değerlere göre dış gebelik
Ama kese göründüyse de diş gebelik olamaz ilginç gerçekten merakla bekliyorum sunucunuzu inşallah sağlıklı bir hamileliktir

Hayır sadece 1300 lük değer devlet hastanesinde yapıldı??diğer hepsi aynı klinik..profesöründen operatörüne 5 hekim birden girdi muayeneye herkes bu normal gebelik kesinlikle dendi..bu değerlerle kese çoktan görünürdü dendi.. o kadar emindilerki hepsi..şimdi kese çıktı ortaya..
ya nedense ben özellere çok güvenmiyorum devlete görün birde bence orda sürdür takibini

Dis gebelikte zorunlu olarak seni izlemeye almalari gerekir. Allah korusun bir ic kanamada canindan olursun. Doktor eger kan degerlerin dusmezse seni ameliyata alir ve tupteki bebegi alirlar. Yok ameliyata gerek duyulmayacak gibiyse tupdeki kesenin buyumesini onlemek icin sana ilacli igne yapacaklar. Bu keseyi kuculturse ameliyat olmazsin.
Devlette takip istedi doktorum ama kendimi iyi hissedince ve değerler birden yarı yarıya düşünce kendin düşürüyorsun ..ameliyattan yorttın dediler..ama değerler 1 gün sonra 11 kat arttı ve ertesi gün küçük bir kese göründü..

Birde kese dis gebeliktede gozukuyor. Sadece yeri rahim olmuyorda tup kanallari oluyor. Orada buyudugu icinde patlatıp ic kanamaya neden oluyor. Bu yüzden alinmasi gerekiyor.

Bende kimyasal gebelik geçirmiştim onda bile dış gebelik olabilir şüphesi içimi kemirmişti
Aynı merkezde mi yapıldı testler bu değerlere göre dış gebelik
Ama kese göründüyse de diş gebelik olamaz ilginç gerçekten merakla bekliyorum sunucunuzu inşallah sağlıklı bir hamileliktir
2 gün sonra kontrolüm var yazıcam

Birde kese dis gebeliktede gozukuyor. Sadece yeri rahim olmuyorda tup kanallari oluyor. Orada buyudugu icinde patlatıp ic kanamaya neden oluyor. Bu yüzden alinmasi gerekiyor.
İşte benim ne tüpte ne rahimde göründü değerim 18000 olana kadar..o kadar bir ağrıyla hastaneye kaldırıldımki..karında sancı omuzda ağrı hassasiyet mide bulantısı..sonra birden geçtii bunlar..benim düşüncem bir günde değer 11 kat nasıl artar??aynı klinik sonucu

Back
X