Dış gebelik

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bnmde günlerdir içimi kemiren bir durum var sat 19 aralık herhangi bir kanama karın ağrısı vb şikayetim yok idrar ile gebelik testi yaptım iki kez tek çizgi çıktı ultrasonda kese görünmedi kan testi yaptırdım 11.03-39.06-58.05 en son olarak da 93 hcg değerim çıktı ancak dr iki güne bir hcg kontrol etmeye devam edelim diyor hamile miyim dış gebelik mi kimyasal gebelik mi hiç birşey anlamadım kafam çok karışık böyle birşey ile karşılaşan var mı aranızda

Sanırım sizinle aynı durumdayız. aradan vakit geçmiş. Nasıl sonuçlandı sizin probleminiz? kendiliğinden sıfırlanınca bir sorun olmuyor muymuş ? yani yine de kontrol kürtaj vb gerekiyor mu?

selam canım durumun ne oldu benim de değerlerim yükseliyor inip çıkıyor
iyi akşamlar hanımlar..burası yoğun olduğu için konuyu buraya açtım.. derdim şöyle..tam 4 hastalıkken gebeliğimi öğrendim ve klinikte kan testi yaptırdık sonuç 3400 çıktı..muayeneye girdim kese ne karından ne de vajinal göründü.. doktor dış gebelik olabilir.. 5 saat sonra devlet hastanesinde 1300 çıktı..düşüyo kendiliğinden diyerek sevindik..bu arada çok felaket karın ağrısı çekiyorum 5 doktor birden muayenede çoğu hemen ameliyat tüpü patlamış diyo.. kendimi iyi hissedince çıktık hastaneden.. 2.gün klinikte 700 çıktı.. tamam bitti iş düşüyo kendiliğinden dedik..3.gün bir baktık 8800 değer şok olduk..5.gün 18000 olmuş..tam biyopsi için kürtaja giricekken ufak bir kese göründü ultrasonda.. şimdi hepten ortada kaldım..hamileyim,,sağlıklımı,,bu değerde daha yeni kese görünmesi..böyle bir durum yaşayan varmı
merak ettim
iyi akşamlar hanımlar..burası yoğun olduğu için konuyu buraya açtım.. derdim şöyle..tam 4 hastalıkken gebeliğimi öğrendim ve klinikte kan testi yaptırdık sonuç 3400 çıktı..muayeneye girdim kese ne karından ne de vajinal göründü.. doktor dış gebelik olabilir.. 5 saat sonra devlet hastanesinde 1300 çıktı..düşüyo kendiliğinden diyerek sevindik..bu arada çok felaket karın ağrısı çekiyorum 5 doktor birden muayenede çoğu hemen ameliyat tüpü patlamış diyo.. kendimi iyi hissedince çıktık hastaneden.. 2.gün klinikte 700 çıktı.. tamam bitti iş düşüyo kendiliğinden dedik..3.gün bir baktık 8800 değer şok olduk..5.gün 18000 olmuş..tam biyopsi için kürtaja giricekken ufak bir kese göründü ultrasonda.. şimdi hepten ortada kaldım..hamileyim,,sağlıklımı,,bu değerde daha yeni kese görünmesi..böyle bir durum yaşayan varmı
selam canım durumun ne oldu merak ettim bnmde yükselip iniyor bide kahverengi kanamam var tabi

Back
X