Dış gebelik

Fabled

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
88
32
18
29
Bakü Azerbaycan
Merhabalar ben 4 gün önce bir dış gebelik yaşadım.tüpümün her ikisi duruyor..lakoskopik ameliyyat geçirdim..sorum şuki dış gebelikten sonra hamile kalan varmi kizlar aranızda banada motivasyon olurdu(

Ben yaşamadım canım ama hamileligimi yeni öğrendiğimde şu an 7 haftaligim dış gebelik olmamasına rağmen kanamalar lekelenmelerr devam ediyor ya neyse işte kese görünmeden önce benimde dış gebelik olabilir demişti doktor ve ben çok araştırdım dış gebelik konusunda evet hamile kalan çok var daha doğrusu herkes hamile kalıyor ama internette dış gebeliği yaşayan herkes sonraki hamileliğini doktor gözetiminde olmalı diyor yani bundan sonra doktorun la konuşarak iletişim halinde olarak hamile kal ve hamileliğini sürdür belki belirli ilaç birşey kullaniliyordur

Evet canim, ben dis gebelik sonrasi hamile kalanlardanim. 1,5 sene ara verdim bazi sebeplerden dolayi. Cok sukur su an bir sorun yok gorunuyor. Bu cumartesi de gidip kesesine bakacagiz insallah bir daha tekrarlama olayi cok yuksek degil. Rahat olabilirsin. ama kan tahlilinde deger 2 kati artmis mi diye insan bi basta geriliyor tabii ki.

Canim bende kan testi 478 cikti adetim 2 gun gecikti cok korkuyorum dis gebelik olur diye nasil belirtiler verir

Canim bende kan testi 478 cikti adetim 2 gun gecikti cok korkuyorum dis gebelik olur diye nasil belirtiler verir
2 gunde bir kan degerinin iki kati artmis olmasi gerekiyor. Ama dis gebelik oldugunda bir seylerin ters gittigini anliyorsun. Benim cok agrim vardi mesela. Zaten degerlerim de 2 katina cikmamisti.

Merhabalar ben 4 gün önce bir dış gebelik yaşadım.tüpümün her ikisi duruyor..lakoskopik ameliyyat geçirdim..sorum şuki dış gebelikten sonra hamile kalan varmi kizlar aranızda banada motivasyon olurdu(
Geçmiş olsun,benim de 12 gün günüm geçti fakat idrar testi negatif ,dış gebelikse diye çok korkuyorum, yarın dr randevum var, sizin gününuz geçtikten ne kadar sonra idrar da görünmustu hamileliginiz

Canim üzülme bende cok duydum dış gebelikten sonra hamile kalan bol bol dua et ve zamanini bekle Allah hic ummadığınız bi anda verir ins.sagligina dikkat et en önemlisi ins bebegini saglikli kucagina alirsin

Canim üzülme bende cok duydum dış gebelikten sonra hamile kalan bol bol dua et ve zamanini bekle Allah hic ummadığınız bi anda verir ins.sagligina dikkat et en önemlisi ins bebegini saglikli kucagina alirsin
InşAllah çok kortkuyorum aslinda..bebekde çok istiyoruz((( ne bileyim işte(( Allah evlat sahibi olmak tüm kadinlara güzel hamilelik nashib eylesin inşAllah Amin

Cok tesekkur ederim, cok sukur benim 1.5 sene oldu gecireli. Su anda da hamileyim. Allah en guzelinden size de nasip etsin. Korkmaniza gerek yok. Ilk degeriniz guzel cikmis Allah'in izniyle.
Yaa ne güzel banada bir umut oluysunuz..böyle şeyleri duyunca çok umutlaniyorum. nerdeyse artik 2 ci ayima giriceyim ameliyyatdan çıkalı geride 4 ayım kaldı ama yinede bir süre ara vermeyi düşünüyorum.. tam iyileşeyim diye...qaliba zarar görmüş tüp zamanla sağalada biliyormuş..antı tüple hamilede kalınamıyormuş...boyle duydum aslinda oda bana bir umut(( hep bir yerlerden umut bekliyorum..ne biliyim kısmet insAllah((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…