Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim kadarıyla belirti olarak dış gebelikte beta HCG değeri aşırı yüksek oluyor
Yanlış bilgi maalesef.Dış gebelikte beta hcg yavaş yükselir.
Bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte yavaş yukseliyor
olabilir canım bazıları 8. haftada duyuyor kalp sesini.Benim doktor kesemi gördü 6 haftalık bebek oluşmaya başlamış dedi ama kalp sesi duyulmadı
Nasıl yani vajina ultrasyon girdin ultrasyona girdin kalbi attı ama dış gebelik miydi
Ya sen benim çok fena kafamı karıştırdın doktor nasıl görmez ne biçim doktor anlamıyor mu rahim de mi başka yer demi hadi onu sa geçtim senin kanaman olduğunda anlamadı mı
Peki beta hcg değeriniz nasıl yükseliyordu dışgebelikte? 2 günde bir kan verip artışa bakmışmıydı doktorunuz?İki kere dış gebeliği yaşamış biri olarak size her şeyi detaylı anlatayım....
öncelikle eğer dış gebelik ise ve değeriniz 1000 lere ulaştı ama hala kese görünmüyorsa kesinlikle dış gebeliktir... Benim ilk gebeliğimde sol tüpe yerleşmişti ve tüpte kanama başladığı için acil ameliyata alındım bebek 6 haftalıktı kalp atışı da vardı. 2. gebeliğimde ise tecrübeli olduğum için daha erken farkettim ve bu sefer de sağ tüpe yerleşmişti kese bu sefer bebek henüz oluşmamıştı MTX tedavisi ile keseyi erime yolu ile yok etti ....
Ama ALLAH o kadar büyük ki herşeyden ümidimizi kesmişken bir mucize verdi bize şuan 9+3 haftalık hamileyim ve çok şükür ki herşey yolunda![]()
Peki beta hcg değeriniz nasıl yükseliyordu dışgebelikte? 2 günde bir kan verip artışa bakmışmıydı doktorunuz?
Sen beni hastaneye göndercen :)))