Dış gebelik

Kızlar 5aralıkta dış gebelikten ameliyat oldum dün ilk kontrolüm vardı doktorum hiç ilgilenmedi görüşmedi bile bizimle sadece dikişi aldılar. Size bir sorum var açık ameliyat oldum sağ tüpü de aldılar acaba açık ameliyat olan var mı neden açık yaptığını da demiyor sözde kanama olunca açık oluyormuş ama internetten baktığımda laporoskopi ile de çok kanaması olanlar ameliyat ediliyor aynınsezeryan gibi ameliyat oldum
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın bende 2 yıl önce yaşadım dış gebelik 7 haftalıktı iç kanama geçirdim acil amaliyata alındım ama ben 4 gece gündüz sancı çektim laporoskopi ile sağ tüpüm patladıgı için alındı sonrasında hsg çektirdim sürpriz sol tüp kapalı sadece sızıntı var normal gebelik olmaz tüp bebek dendi tabi kendimi o doktorlara emanet edemedim vaz geçtim herşeyden soguttular beni malesef hepimize geçmiş olsun

Carsamba gunu kan verdm 1304 cıktı cuma 2231 cıktı tam ıkı kat artmadı bugun yaptırmadım agrı sızı kanama yok persembe kontrole gıdecegım. Ikı kat artıs olmayınca endıselendm birden
Eksik yazmisim kusura bakma ben hamile olduğumu evde idrar testiyle ogrendim 2 hafta sonra kanamam olunca düşük die basvurdum hastaneye evet dusuk yapmışım ama degerim dusmedigi icin doktor bir iki gun daha yatirdi hastanede en son deger tekrar dusmeyince dis gebelik olduguna karar verdi senin yine 2 kati olmasa da yukselmis epeyce

Eksik yazmisim kusura bakma ben hamile olduğumu evde idrar testiyle ogrendim 2 hafta sonra kanamam olunca düşük die basvurdum hastaneye evet dusuk yapmışım ama degerim dusmedigi icin doktor bir iki gun daha yatirdi hastanede en son deger tekrar dusmeyince dis gebelik olduguna karar verdi senin yine 2 kati olmasa da yukselmis epeyce
Insallah keseyi görürüm gecmıs olsun size de agstos ayında da kalp atısını hıc alamadığım bır gebelıgım olmustu o yuzden biraz tedirginim 😔

Ben de 24 ocakta açık ameliyat oldum. Öncesinde kürtaj ve 2 doz iğne de oldum. Hcg değerim de çok güzel düşüyordu 180 e kadar gerilemişti ama ağrım oldu ve iç kanama da vardı. Haftaya kontrole gidecem. Ameliyat az atlatmak isterdim ama nasip değilmiş. Bi dahaki gebelik doğum çok korkutuyor

bende artık ne yapacaklarını bılemedıklerı ıcın laparoskobı dıe bı amelıyata gırıcem salı gunu tupte sorun var mı yok mu gorucekler sonucunda ya acıcaklar yada alıcaklar ve benı devlet desteklı tup bebege yonlendırecekler hakkımızda hayırlısı olsun

bende artık ne yapacaklarını bılemedıklerı ıcın laparoskobı dıe bı amelıyata gırıcem salı gunu tupte sorun var mı yok mu gorucekler sonucunda ya acıcaklar yada alıcaklar ve benı devlet desteklı tup bebege yonlendırecekler hakkımızda hayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun canm. Allah beterinden korusun diyelim. Zor Bi süreç amaAalahm takdiri işte ne yapalım. Gönül isterdi ki sağlıklı gebelik olsun kucağımıza alalım. Ama bunu yaşayacağımız varmış. Ben3yıl önce doğum anında bebeğimi kaybettm. Oçok daha zordu. Hiçbir sorun sıkıntı yoktu norm l doğumu bekliyrdm. Rutin kontrolde ağrm başladı. Sevincim bebe ğim doğuyor diye. Dr sezaryena almam gerekiyor dedigirdm çıktım bebekyok. Beşiğimiz hazr bebek kıyafetler x her şeyimiz hazırdı. İlk bebeğimiz olacaktı. 2 yıl beklemiştim hamile kalmak için. Öncesinde aşılama yap ıştm tutmamıstı. Sonraki ay kendiliğinden olmuştu. Okadsr sevinmiştik ki. Şimdi bu öyle düşük olunca son ay gitmesinden de şimdi gitsin dedim. İlk doğumdan sonra çok şükür bir çocuğum oldu
Amagebeliksüreci çok yıprattıbeni

Allah yardımcın olsun canm. Allah beterinden korusun diyelim. Zor Bi süreç amaAalahm takdiri işte ne yapalım. Gönül isterdi ki sağlıklı gebelik olsun kucağımıza alalım. Ama bunu yaşayacağımız varmış. Ben3yıl önce doğum anında bebeğimi kaybettm. Oçok daha zordu. Hiçbir sorun sıkıntı yoktu norm l doğumu bekliyrdm. Rutin kontrolde ağrm başladı. Sevincim bebe ğim doğuyor diye. Dr sezaryena almam gerekiyor dedigirdm çıktım bebekyok. Beşiğimiz hazr bebek kıyafetler x her şeyimiz hazırdı. İlk bebeğimiz olacaktı. 2 yıl beklemiştim hamile kalmak için. Öncesinde aşılama yap ıştm tutmamıstı. Sonraki ay kendiliğinden olmuştu. Okadsr sevinmiştik ki. Şimdi bu öyle düşük olunca son ay gitmesinden de şimdi gitsin dedim. İlk doğumdan sonra çok şükür bir çocuğum oldu
Amagebeliksüreci çok yıprattıbeni
ALLAH KOLAYLIK VERSIN HEPIMIZE BU SURE ZARFINDA GERCEKTEN BIZ AYRI ESLERIMIZ AYRI YIPRANIYOR

Back
X