- Konu Sahibi zeynepkara
Zaten dış gebelik kararı verilse ya ilaçla tedavi ediyorlar ya da laporoskopi ile çoğunlukla tüpü alıyorlar. Geçmiş olsun? Kime gittiniz ne kadar ödediniz?Malesef özel hastaneydi. Gittiğim doktor uzman doktor birde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten dış gebelik kararı verilse ya ilaçla tedavi ediyorlar ya da laporoskopi ile çoğunlukla tüpü alıyorlar. Geçmiş olsun? Kime gittiniz ne kadar ödediniz?Malesef özel hastaneydi. Gittiğim doktor uzman doktor birde.
Yazık olmuş parana benim iki kaybım var birinde progeston 7,53 boş gebelik oldu kese gelişti bebek olmadı kürtaj oldum diğerinde progestron 6,23 kimyasal oldu değer 800 lerde kanamayla düştüGüvendik işte doktora bir ton da para aldı özel hastane olduğu için. Ama bi kaç doktora daha sordum dış gebelikten de progesteron düşük olabilir dediler.
Bunu kontrole gittigimde dile getireceğim. Beklesek kendiliğinden düşermiydi şuan kafamda hep soru işareti kaldıYazık olmuş parana benim iki kaybım var birinde progeston 7,53 boş gebelik oldu kese gelişti bebek olmadı kürtaj oldum diğerinde progestron 6,23 kimyasal oldu değer 800 lerde kanamayla düştü
Kese yok kürtaja da gerek yok. Kese oluşması için beta hcg nin en az 1000 olması lazım. Şu durumda dış gebelik hiç bir Dr diyemez. Takip edilmesi lazımdı. Eğer dış gebelikse ihtiyaca göre ilaçla tedavi ya da laparoskopi. Size boşu boşuna işlem yapılmış. Yaptığı tanısal histereskopi olur ancak. Dr a sorsanız da boşuna ameliyat yaptım demez, hatasını kabul etmez.Bunu kontrole gittigimde dile getireceğim. Beklesek kendiliğinden düşermiydi şuan kafamda hep soru işareti kaldı
Malesef öyleKese yok kürtaj var.
Dış gebelik denilip rahim kurcalanıyor. Bu iş baştan aşağı problemli.
Eğer hatası varsa Hatasını mecbur kabul edecek benim butun sonuçlarım elimde ve tekrar gittiigimde yeniden kan testi yapacak o test sonucunda bende konuşacağım gerekeni.Kese yok kürtaja da gerek yok. Kese oluşması için beta hcg nin en az 1000 olması lazım. Şu durumda dış gebelik hiç bir Dr diyemez. Takip edilmesi lazımdı. Eğer dış gebelikse ihtiyaca göre ilaçla tedavi ya da laparoskopi. Size boşu boşuna işlem yapılmış. Yaptığı tanısal histereskopi olur ancak. Dr a sorsanız da boşuna ameliyat yaptım demez, hatasını kabul etmez.
Merhaba canım bende 1 ay önce değerim 4000 e çıkmıştı ve kese gözğkmediği için önce kürtaj yaptılar özelde daha sorma iğne vurdu ertesi günde açık ameliyatla sol tüpümü aldılar.. Yani aklımda soru işareti kalıpta sorarsam da bu sefer madem herşeyi araştırıyorsunuz onu da araştırın dedi bir sefer bende boşverdim resmen boş sezeryan oldum ve 1 gün önce kürtaj ve iğne tedavisi.. Madem düşmeyecekti 1 günde direk ameliyat yapsaydı.. Çok anlamsız oldu..Merhaba. 3 kasım son regl dönemim ama 2 kez elle kullandım. Sonrasında yine eşimle korunmadık geçen cuma doktora gittigimde 99 cıktı degerim progesteron da 11 cıktı 3 gün sonra tekrarladılar 258 cıktı progesteron 7 ye düşmüş doktor dıs gebelik olabilir dedi 2 gün tekrar test yaptı bu sefer 403 olmuş progesteron yine 7 buyuk ihtimal dıs gebelik dedi bu testten 4 gün sonrada hamilelik istemedigim icin beklemedik bugün kürtaj oldm ne olur ne olmaz diye rahimde temizlendi ve igne vuruldum. sizce bu dış gebelik mi böyle bi durum yaşayan var mı ?
Ya gercekten uzuldum şuan sizede.Zaten değer bir günde düşmez yavaş yavaş düşecek ve takip edilmesi lazımdı 4 günde bir test yapılması lazımdı. Boşuna almışlar bence tüpünüzü neden direk tüpünüzü aldılar ki kanamanız mı vardı.Merhaba canım bende 1 ay önce değerim 4000 e çıkmıştı ve kese gözğkmediği için önce kürtaj yaptılar özelde daha sorma iğne vurdu ertesi günde açık ameliyatla sol tüpümü aldılar.. Yani aklımda soru işareti kalıpta sorarsam da bu sefer madem herşeyi araştırıyorsunuz onu da araştırın dedi bir sefer bende boşverdim resmen boş sezeryan oldum ve 1 gün önce kürtaj ve iğne tedavisi.. Madem düşmeyecekti 1 günde direk ameliyat yapsaydı.. Çok anlamsız oldu..