Dış gebelik

Hastanede yatarken sizin gibi ilk hamileligi olan bir kac kiz vardi onlarin halini gorunce seninde o anki yasadiklarini tahmin edebiliyorum ilk iki fark etmiyor aslinda canim benim hamileliklerim hep gec olur en az 1 yil kizimda 3 yili bulmusdu zor tabi o surecler sen kendini nezaman hazir hissedersen ozaman basla ben burada ilk regli sonrasi hamile kalanlari okudum rabbim bilir verecegi zamani simdi odaklanman gereken yeni bir bebek hayirlisi ile en kisa surede kavusursun ins minnakkina
Amin inşallah çok teşekkür ederim sizde hayırlısiyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi ♥️🥰😍

Amin inşallah canım çok sağol ilk hamileligimdi bu süreç bizi çok yıprattı çok bebek istiyoruz 6 ay denilince daha çok üzüldük . İnşallah hayırlı zamanda sağlıklı bı hamileligim olur benimde ♥️
Hiç üzülmeyin bana da 6 ay korun dediler dış gebelikten sonra korunma bitince 4 ay denedik öyle tuttu diğer gebelik zaman öyle geçiyor ki anlamıyorsunuz, bu sürede kilo verin ,spor yapın, folik asit başlayın şuan dış gebelikten 10 ay sonra hamile kalabilidim çok şükür sağlıklı gidiyoruz, rahim filmi falan da çekinmemiştim. İnşallah size de nasip olur, 🙏

Hiç üzülmeyin bana da 6 ay korun dediler dış gebelikten sonra korunma bitince 4 ay denedik öyle tuttu diğer gebelik zaman öyle geçiyor ki anlamıyorsunuz, bu sürede kilo verin ,spor yapın, folik asit başlayın şuan dış gebelikten 10 ay sonra hamile kalabilidim çok şükür sağlıklı gidiyoruz, rahim filmi falan da çekinmemiştim. İnşallah size de nasip olur, 🙏
Ya ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️ darısı isteyen herkesin başına inşallah 💕

Back
X