Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce de yazdınız dis gebelik öykünüzde varsa hala neden doktora gitmiyorsunuz?Burdaki insanlar sadece yorum yapabilir ama dış gebelik ihtimali kafanızı kurcalıyorsa ve doktora gidemeyecek kadar uzak bir yerdesiniz şehre yaklaşmaniz lazım.Merak ettim gerçekten yayla da falan misiniz?
Hayır tatildeyim babamın yanında yakındaki tüm hastahaneler en az 20 km uzaklıktaDaha önce de yazdınız dis gebelik öykünüzde varsa hala neden doktora gitmiyorsunuz?Burdaki insanlar sadece yorum yapabilir ama dış gebelik ihtimali kafanızı kurcalıyorsa ve doktora gidemeyecek kadar uzak bir yerdesiniz şehre yaklaşmaniz lazım.Merak ettim gerçekten yayla da falan misiniz?
Hayır tatildeyim babamın yanında yakındaki tüm hastahaneler en az 20 km uzaklıkta
Kanamam vs olsa söylerim ama şu an bir şeyim yokdış gebelik geçmişim olunca telaşlandırmak istemiyorum ailemi dönünce ilk işim kan vermek olucak o da pazar
Canım yanlış anlama ama eğer geçirdiğin dış gebelikse fallop tüpün patlayabilir bu sebepten iç kanama geçirebilirsin zehirlenebilirsin hayati risk arz eden bi durum bu ve sen pazar gününü bekliyorsun. En iyi ihtimal fallop tüpünün patlaması Allah korusun bu da gerçekleşirse ki iç kanama geçirmeden hastaneye ulaşıp acil operasyonla patlayan tüpün çıkarılması durumunda önünde ki yıllarda hamile kalma şansın %50 azalmış olacak. Ailenin telaşlanmasına karşılık senin bunları yaşama ihtimalin. İyice bi düşün. Yani sence değer mi?dış gebelik geçmişim olunca telaşlandırmak istemiyorum ailemi dönünce ilk işim kan vermek olucak o da pazar
Haklısın yarın gidicemCanım yanlış anlama ama eğer geçirdiğin dış gebelikse fallop tüpün patlayabilir bu sebepten iç kanama geçirebilirsin zehirlenebilirsin hayati risk arz eden bi durum bu ve sen pazar gününü bekliyorsun. En iyi ihtimal fallop tüpünün patlaması Allah korusun bu da gerçekleşirse ki iç kanama geçirmeden hastaneye ulaşıp acil operasyonla patlayan tüpün çıkarılması durumunda önünde ki yıllarda hamile kalma şansın %50 azalmış olacak. Ailenin telaşlanmasına karşılık senin bunları yaşama ihtimalin. İyice bi düşün. Yani sence değer mi?
Mutlaka git canım bikaç gündür görüyorum konularını ama ilk defa yazdım yani kafanı kurcalayan birşeyler var belli ki. Belki daha önce dış gebelik geçmişin olduğu için de psikolojik olarak korkuyorsundur ama en azından böyle bişey yoksa bile için rahatlayacak stresten kurtulacaksın. Stresle de hem bebeğe hem de kendine zarar veriyorsun.Haklısın yarın gidicem![]()
Gidebildiniz mi doktoraHaklısın yarın gidicem![]()
Kesinlikle hemen gidin hele bir de dış gebelik geçmişiniz varsa çok tehlikeli olabilir bu değerlerle riske atılamaz bir durum bu. Dış gebeliği hissetmek çok zordur birçok kadın tüplerinin patlamasıyla acilde öğreniyorHaklısın yarın gidicem![]()