Dış gebelik???

Ihlamuragaci37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
159
61
98
43
Merhaba, 1 hafta önce kaset testten hamile olduğumu öğrendim. Kan sonucunda 209 çıktı değerim. Tek bir değere göre bile doktor dış gebelik dedi en başından beri.2 günde 1 kan verdim değerlerim 1 haftada düzenli düştü. Fakat bugün yaptığım tahlilde yükseldiğini gördüm. 209,143,102, 92,144 diye devam etti. Böyle bir durum yaşayan var mıdır aranızda. Çok korkuyorum. Yarın doktor randevum var, saatler nasıl geçecek bilmiyorum.

Dengesiz beta degerleri dis gebelik oluyo cogunlukta. Ultrasona girdiyseniz doktorunuz gormustur belki sadece tek bir beta degeriyle teshis konamaz. Son durumunuz ne oldu?

Dengesiz beta degerleri dis gebelik oluyo cogunlukta. Ultrasona girdiyseniz doktorunuz gormustur belki sadece tek bir beta degeriyle teshis konamaz. Son durumunuz ne oldu?
Başka bir doktora gittim. Ultrasondan baktı dış gebelik yok dedi. Kürtaj oldum aynı gün. Dış gebelik ihtimalini de ekarte eder dedi doktor

Sağlıksız bir gebelik olduğu anlaşıldı. Önceki doktor sadece bir değere bakarak dış gebelik dedi. Yaptığı ne kadar doğru bilemiyorum. Günlerdir bu şüpheyle ne korkular yaşadım. Verdiğim onca kan da cabası. Demir hapı alıyorum şimdi. Sonuç itibariyle son gittiğim doktor ultrasonda dış gebelik bulgusu yok yine de kürtajla beta hcg nin düşüşünü hızlandıralım dedi. Nihayetinde kan sonucum 2 ye indi. Çok şükür. Neler yaşadığımı ancak ben bilirim. Doktorlara artık zor güveniyorum

Merhaba çiçeği burnunda bir üye 10 gün geçikti adetim kaset test aldım pozitif iki gün sonra kan verdim negatif sonra arkadaşımın tavsiyesiyle prodoctor gebelik testi aldım pozitif meme koku hassasiyeti var böyle bir şeye denk gelem oldu mu

Eklentiler

• 2D22E99D-2E11-4BD9-83DC-ECA1781E15D7.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    114,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…