Dış gebelik

demet53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
40
3
1
34
İyi günler arkadaşlar. Dün ozeldeki doktor dış gebelik dedi iğne vurdu fakat nereye yerleştiğini söylemedi bende sormadım fakat şanslısın büyümedi dedi nereye yerleşmiş olabilir beta en son 450,247,195,195 çıkmıştı değerin çok düşük tek dozla da düşer dedi iğne vurmakla erken mı davrandim sizce

İyi günler arkadaşlar. Dün ozeldeki doktor dış gebelik dedi iğne vurdu fakat nereye yerleştiğini söylemedi bende sormadım fakat şanslısın büyümedi dedi nereye yerleşmiş olabilir beta en son 450,247,195,195 çıkmıştı değerin çok düşük tek dozla da düşer dedi iğne vurmakla erken mı davrandim sizce
Merhaba bende iğne oldum su an durumunuz nedir ben iğne olalı 4. Gün bugün 416 ile iğne olmustum 4. Gün bugün 816 olmuş tekrarlayalım iğneyi dediler ama korktum 7. Güne kadar bekleyeceğim çok zormuş 😔

Canım benimde değerlerim düşüktü ama ben normal düşük yaptım daha sonra bi kaç güne betam yine yükselmeye başladı ve iğne oldum banada dış gebelik demişti doktor kanaman falan oldumu iğneden sonra

Back
X