Dış Gebelik

aes1408

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
1
0
1
22
Merhaba hanımlar adetim gecikmeden test yaptım evde 3 testtede pozitif cıktı hastaneye gittim beta 10.1 çıktı cok düşük haftaya gel dediler ben dayanamadım sağlık ocağına gittim 1 gün sonra 17.7 cıktı oda düşük olsugunu söyledi kadın doğuma randevu aldım gittim vajinal muayene yaptı ve bitşey demedi 2 gün sonra gel betana bakalım dedi ve bugün kanamam oldu adetimin gecikmesinin 4. Günü normalde adetim düzenlidir acile gittiğimde kan ve idrar testi yaptılar betam 32.1 çıktı dış gebelikten şüpheleniyolar daha önce dış gebelik yaşayan varmı nasıl oldu anlatırmısınız uyuyamıyorum

Benimde adet gecikmemin üstünden 8 günlük gecikmeyle kan verdim 870 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 1195 çıkto doktorum düzenli bir artış olmamış dedi keseyide göremedi dış gebelikten şüphelendi yarın tekrar kan verecem bakalım ne olacak

Bitanem korkma embriyo rahme tutunmayıp baska yerde kalıyor tüpler karın boşluğu gibi. İki güne bir kan ver dış gebelik teşhisi için bu önemli düşükten cıkanlar da oluyor geç döllenmeden ötürü. Ben şu an ikinci dış gebelik geçiriyorum 68le öğrendim 2 gün sonra 82 olmuş ama takipteyim, tecrübelendim, 5.haftalara kadar kendini belli etmiyor dış gebelik ama kanaman olursa direkt acile git, kusma ve ishal olursan direkt acile git durumunu söyle çünkü acillik bi vakayız, teşhis konulursa değerine göre ya bekleyip vücudun kendi atacak ya da değerin 3000 diye hatırlıyorum üstüyse iğne vuracaklar belli dozda beta değerini düşürecekler düşük yaptıracaklar, benim önceki değerim düşüktü 2000ken teşhis konuşdu ertesi gün kanamam oldu yatışa alındım 1 günde düşük yaptım buna da şükrettim ilaç almadım diye sonra lohusalık oluyosun ama ilaç alırsan belli aralıklarla betana bakılıyo düşmezse 2.toz alıyosun şeklinde onda da ilaç vücuttan 6 ay cıkmadıgı için gebelik önermiyorlar en az 6 ay korunacaksın, korkma dua et kendin acısız düşürürsün inşallah zaten sağlıksız yerde büyüyor benimki damardan besin alamayınca atacaktır vücut, her şey biz insanşar için rabbim tekrarını yaşatmasın ben yaşıyorum ve doktorlar rahim filmine gerek yok demişlerdi ama keşke çektirseydim belki 2. Böyle olmayacaktı diyorum şimdi çektirmeyi düşünüyorum ama süreç uzun teşhis koyuluyor düşük öü iğne mi karar veriliyor lohusalık yaşıyosun adeti oluyosun düzenli mi değil mi bekliyorsun en az 3 ayımı aldı benim çok yıpratıcıydı geçmeyecek gibiydi ama geçiyo nasip değilmiş napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…