Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ne zaman dış gebelik geçirdiniz bende aynı durumdayımMerhaba arkadaşlar ben dış gebelik yaşadım ve bu yüzden sol tüpümü kaybettim tekrarlama riskinin yüksek olduğunu söylüyorlar ve cok tedirginim bunu yaşayıp tekrar bebek sahibi olan var mi çocuk sahibi olmak çok istiyoruz
Burada çok duyduk yaşayan tüpü alınan ama sonrasında sağlıklı gebelik yaşayanları. İnşallah tekrarlamaz merak etmeyin korkunun ecele faydası yok demişler :) düşünün bence yeniden doktorunuz da tabi yeniden deneyebilirsiniz dediyseMerhaba arkadaşlar ben dış gebelik yaşadım ve bu yüzden sol tüpümü kaybettim tekrarlama riskinin yüksek olduğunu söylüyorlar ve cok tedirginim bunu yaşayıp tekrar bebek sahibi olan var mi çocuk sahibi olmak çok istiyoruz
Aynı durumu aynı zamanlarda yaşadık sanırım. Bende 25 haziranda şiddetli ağrı ile gittim acile ve 7 haftalık bebeğim tüpte kaldığı için orda bir hasar meydana gelmiş ve sol tüpümü aldılar bebeğide tabi. Çok üzüldüm çok ağladım şimdi morel olarak biraz daha toparladım kendimi. Bizim gibi birçok kadının çocuğu olmuş, Bizlerin de olur inşallahMerhaba arkadaşlar ben dış gebelik yaşadım ve bu yüzden sol tüpümü kaybettim tekrarlama riskinin yüksek olduğunu söylüyorlar ve cok tedirginim bunu yaşayıp tekrar bebek sahibi olan var mi çocuk sahibi olmak çok istiyoruz
Geçen sene ben de yaşadım sol tüpüm tıkandı sizin gibi çok korkuyordum tekrarlamasından çok şükür tekrarlamadı tüpün alınmış olması tekrarlama olasılığını azaltıyor zaten genelde aynı tüpte tekrarlarmış hasarlı olduğu için Allah büyük kötü düşünmeyin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsinizMerhaba arkadaşlar ben dış gebelik yaşadım ve bu yüzden sol tüpümü kaybettim tekrarlama riskinin yüksek olduğunu söylüyorlar ve cok tedirginim bunu yaşayıp tekrar bebek sahibi olan var mi çocuk sahibi olmak çok istiyoruz
İçimi rahatlattınGeçen sene ben de yaşadım sol tüpüm tıkandı sizin gibi çok korkuyordum tekrarlamasından çok şükür tekrarlamadı tüpün alınmış olması tekrarlama olasılığını azaltıyor zaten genelde aynı tüpte tekrarlarmış hasarlı olduğu için Allah büyük kötü düşünmeyin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
Aşılama sonraki aşama, sağlıklıysa diğer tüpün normal yollarla hamile kalabiliyormuşsun bende direk tüp bebek mi yapsak diye düşündüm korktuğum için ama doktor normal yollarla deneyin dedi. O yüzden denemeye devamAşılama denenmiyor mu bu gibi durumlarda?
Rabbimin nasibi inşallah hayırlı zamanda nazlı kuzular gelsinlerAşılama sonraki aşama, sağlıklıysa diğer tüpün normal yollarla hamile kalabiliyormuşsun bende direk tüp bebek mi yapsak diye düşündüm korktuğum için ama doktor normal yollarla deneyin dedi. O yüzden denemeye devam![]()
İnşallah tekrar güzel haberler alırız bende başladım folikasit e bana da doktorum 2 ay korunun dedi ama hala tabi korkularım var İnşallah tekrarlamazAynı durumu aynı zamanlarda yaşadık sanırım. Bende 25 haziranda şiddetli ağrı ile gittim acile ve 7 haftalık bebeğim tüpte kaldığı için orda bir hasar meydana gelmiş ve sol tüpümü aldılar bebeğide tabi. Çok üzüldüm çok ağladım şimdi morel olarak biraz daha toparladım kendimi. Bizim gibi birçok kadının çocuğu olmuş, Bizlerin de olur inşallah
Doktorum normal yollarla hala gebe kalabileceğimi 3 ay korunmam gerektiğini söyledi ve o süreçte folik asit kullanımına başladık hatta eşimede erkekler için olanından aldım . Benimde tek korkum bir daha tekrarlanması dış gebeliğin umarım öyle bişey olmaz Allah kimseye göstermesinAma motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız ve bir dahaki hamileliğimizde doktor kontrolü daha dikkatli olmalıyız
![]()
Ben 4 haziranda çok şiddetli ağrıyla gittim bana dış gebelik dediler iç kanama geçirmişim tüpe yerleşip tüpü patlatmış bu yüzden kapali ameliyatla tüpümü aldilarMerhaba ne zaman dış gebelik geçirdiniz bende aynı durumdayım
Ben 4 haziranda çok şiddetli ağrıyla gittim bana dış gebelik dediler iç kanama geçirmişim tüpe yerleşip tüpü patlatmış bu yüzden kapali ameliyatla tüpümü aldilar
ay benimde aynısıydı çok dayanılmaz bir ağrı değil mi, özellikle arabaya bindiğimde katlanılmaz oldu birde hemen ameliyata aldılar ne olduğunu şaşırdım korkudan bi ara bayıldım hatta ayıldığım gibi ameliyata götürdüler, ben birde almanyadayım buraya geleli 1,5 sene oldu onunda ayrı bir tedirginliğini yaşadım. Almanyada sağlık sistemi kötü diyorlardı ama aksine doktorlar hemen ilgilendi 2 farklı doktor görüşü sonrası ameliyata aldılar.Hemşireler o kadar iyiydiler ki ameliyata giderken ağlıyordum onlar beni teselli etti hatta nerdeyse ağladılar benimle dillerimiz farklıydı ama o kadar içtendiler ki annem gibiydiler. İlk hamileliğimdi bunun başıma gelmesi beni çok korkuttu ama bizim gibi çok kadın var hamile kalan o yüzden ben hiç ertelemeyi düşünmüyorum kötüyü çağırmayalımdaha kontrollü davranacağız artık mecburen.
Merhaba sizin tüpünüzü almadılar mı peki o şekilde mi tekrar gebe kaldınızGeçen sene ben de yaşadım sol tüpüm tıkandı sizin gibi çok korkuyordum tekrarlamasından çok şükür tekrarlamadı tüpün alınmış olması tekrarlama olasılığını azaltıyor zaten genelde aynı tüpte tekrarlarmış hasarlı olduğu için Allah büyük kötü düşünmeyin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz
Ben yaşamadım ama ben bebek düşünüyorum ama bır türlü olmuyor bir tanıdığım hemşire bana kendı başından gecenı anlattı . Sana da anlatmak ısterım umudunu yıtırme dıye . Çünkü bana bıle umut oldu . Bana dedıkı Bebegım olmuyor dıye üzülme sakın kal ben hamıleydım dış gebelık yaşadım tüpümü kaybettim . Uzerınden 2 sene geçti doktorlar bana artık Hamıle kalman mümkün degıl demıstı . Bir gün çok kusmaya başladım ve hıc aklımdan da gecmedı . Dıger arkadaşlar gel senden kan alalım beta bakalım dedıler fakat ben onlara ben hamıle kalamıyorum dıyemedıgım ıcın oylesıne kan aldırdım çok ısrar ettıklerı ıcın ve 6 haftalık hamıle olduğumu ogrendım adetlerım duzensız olduğu ıcın hıc anlamadım kızım şu an 12 yaşında olacağı varsa bır sekılde oluyor dedıMerhaba arkadaşlar ben dış gebelik yaşadım ve bu yüzden sol tüpümü kaybettim tekrarlama riskinin yüksek olduğunu söylüyorlar ve cok tedirginim bunu yaşayıp tekrar bebek sahibi olan var mi çocuk sahibi olmak çok istiyoruz
Evet tüpüm alınmadı o şekilde hamile kaldımMerhaba sizin tüpünüzü almadılar mı peki o şekilde mi tekrar gebe kaldınız
Çok geçmiş olsun bende aynı durumdayımda 1 yıl oldu bakalım gebe kalacak mıyım bekliyorum bir sıkıntı olmaz inşallah sağ tüpümdeydi benimde dış gebelik alınmadıEvet tüpüm alınmadı o şekilde hamile kaldım