• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

ozgeerol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
11
4
1
31
Geçmiş olsun bayanlar bende dış gebelikten dolayı mtx iğne yaptılar bugün 4.gun 140 tan 198 e yükselmiş ama normal mi korkuyorum düşmeyecek diye hala hastanedeyim

Ne gibi belirtileriniz vardı ? Benimde değerim 59.03 2 gün sonra 76 çıktı dıs gebelikten korkuyorum
Bende de öyle oldu önce 59 sonra 75-89-138-145 diye devam etti malesef dış gebelik çıktı ve tüplerde de değil yumurtalık da iğne yaptılar mtx bugün 9. Gün ama düşmesi gerekirken yükseliyo şuan 230 değerim ve iğneden dolayı karaciğer değerleri yükselmiş o yüzden ikinci iğneyi yapamıyorlar nasıl olacak bundan sonra hiç bilmiyorum

Bende de öyle oldu önce 59 sonra 75-89-138-145 diye devam etti malesef dış gebelik çıktı ve tüplerde de değil yumurtalık da iğne yaptılar mtx bugün 9. Gün ama düşmesi gerekirken yükseliyo şuan 230 değerim ve iğneden dolayı karaciğer değerleri yükselmiş o yüzden ikinci iğneyi yapamıyorlar nasıl olacak bundan sonra hiç bilmiyorum
Yaa çok üzüldüm :( çok geçmiş olsun..💐 başka bi doktora daha mı gitseniz..
Benimde kanamam başladı sanırım kimyasal geçiriyorum
Yarın doktora gideceğim

Canım moralını bozma bende bu süreci gecirdim bazen zarar vermeden cıkartıyorlar iç kanaman yok çunku illa alacaklar diye bir durum yok dua edelim ic kanaman olmamış mtx iğnesi de cok uzun yorucu bir süreç en azından tek seferde kurtulmak gibi düşün

Çok geçmiş olsun bende kimyasal olduğunda benim de bi çıkıp bi düşüyordu vucut hemen silemiyor düşer Allahın izniyle
Kaç olmuştu benim transfer sonrası 198 çıktı 2 gün ara ile kan verdim 139 sonra 131 çıktı en son 152 ye yükseldi pazartesi bir daha vereceğim

Kaç olmuştu benim transfer sonrası 198 çıktı 2 gün ara ile kan verdim 139 sonra 131 çıktı en son 152 ye yükseldi pazartesi bir daha vereceğim
Ben 17 ile öğrendim 17.30.50.60.70.50 bi hafta sonra sıfırlanmıştı diye hatırlıyorum değerler tam böyle değil ama aynı bunun gibi olmustu

Back
X