Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sagol cevap verdigin icin bende ugrasiyorum benimde sol tupum alindi bu ay yumurta takibi olcam ins bu sefer olur:)bendede esimdede sorun yok ama 1senedir olmadi bwlkide cok takiyorum
Sagol cevap verdigin icin bende ugrasiyorum benimde sol tupum alindi bu ay yumurta takibi olcam ins bu sefer olur:)bendede esimdede sorun yok ama 1senedir olmadi bwlkide cok takiyorum
Gecmiş olsun hayırlısıyla sizinde olur merak etmeyin . Komşumun 2 kızı oldu şimdikide erkek onunda belli bir süre olmadı ama sıkıntıda yaşamadı sonraki gebeliklerde. Hayırlı bir vakit var elbet ve o zaman olacak , inşAllah en yakın zamanda olur sizinde çok ugrastırmadan daha fazla aratmadan stres hormonları etkiliyor rahat olmakda yarar var zor olsada takmamaya düşünmemeye yada hep olumluyu düşünmeye özen gösterin