Dış gebelik

Dış gebelik olabilir 2ye katlamamis degerler. Gecmis olsun. Benim de duzensiz artiyordu igneyle sonlandirildi.
İnşallah iğneye gerek kalmaz, iğne olursa altı ay bebek dusunmemem gerekiyormuş, alti bucuk yıllık evliyim bebeğim olmadı onemsemedim pek ama bi altı ay daha beklemek gözüme çok geldi şimdi:) bide üç dört gündür kanamam sulu olmaya başladı, doğal yolla düşürüyorumdur inşallah.

İğneden 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktor beklemene gerek yok, istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi. 6 ay beklemek gibi bir zorunluluk yok doktorunuza danışın.

Evet gerek yok o kadar bence de 2 ay yeterli. Korunmayı bırakmayı düşündüğünüzde bütün hormon tahlillerinizi falan damgalıyorum ve doktorunuzun onayıyla bırakın bencede

İnşallah iğneye gerek kalmaz, iğne olursa altı ay bebek dusunmemem gerekiyormuş, alti bucuk yıllık evliyim bebeğim olmadı onemsemedim pek ama bi altı ay daha beklemek gözüme çok geldi şimdi:) bide üç dört gündür kanamam sulu olmaya başladı, doğal yolla düşürüyorumdur inşallah.
Bana doktor 3 ay dedi ama ben 6 ay bekledim. Şimdi yine çalışmalara basladik ama 4 aydir olmadi henuz :(

Merhaba son adet 14 ocak benim
14 Şubat 21.60
16 şubatta 58.98
20 Şubat 254.7
24 Şubat 147.3
6 mart 238.6

Bu süreçte 24 şubatta değer düşynce progestrani kestim Dr isteğiyle 25 şubatta iki gün yoğun sonrası adet kanaması gibi olan 6 gun kanama oldu temizledim bugün gittim kan verdim değer yükselmiş
Arkadaşlar Dr anlamlı bir yükseliş değil demiş ameliyatı devam ediyor görüşemedik dış gebelik olabilir mi

Merhaba son adet 14 ocak benim
14 Şubat 21.60
16 şubatta 58.98
20 Şubat 254.7
24 Şubat 147.3
6 mart 238.6

Bu süreçte 24 şubatta değer düşynce progestrani kestim Dr isteğiyle 25 şubatta iki gün yoğun sonrası adet kanaması gibi olan 6 gun kanama oldu temizledim bugün gittim kan verdim değer yükselmiş
Arkadaşlar Dr anlamlı bir yükseliş değil demiş ameliyatı devam ediyor görüşemedik dış gebelik olabilir mi
olabilir evet,benim de düşüp tekrar yükselmişti beta hcg..inşallah değildir ama :(

Back
X