dıs gebelıkte kan degerlerı hakkında bilgisi olan varmı ????? lutfen acil bakiniz

Susonasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
30
20
38
45
selam arkadashlar
benim 28 haziranda transferim oldu
transferin 12 ci gunu beta hcg 30 cikti
12.gün 30
14.gün 71
15.gün 99
18.gün 198
20.gün 205
22.gün 234
26.gün 307
28.gün 368
2 gun once bir doktora gitdim rahimde kese gozukuyor bir hafta sonraya randevu verdi, bu degerlerle nasil kese gozukuyor anlamadim neyse o doktora cok guvenmedim
bu gun baska bir doktora gitdim o da bana kese falan yok rahim icinde sivi birikimi var kandegerlerini takip edicez dedi 16 gunde 8 defa kan verdim yoruldum artik bu git gelden
3 yil once dis gebelik kecirdim cok korkuyorum amma o zaman bilincsizdim dis gebelik oldugunu adetim bitdikden bir hafta sonra kanamadan dolayi doktora bas vurdugum zaman anladim beta 2500 cikti
bu gun gitdiyim doktor hayla risk qurupundasiz 2 ci kez dish gebelik ola bilir dedi
son adetim 10 haziranda oldu
hic bir adet belirtim yok cok korkuyorum
sizce kimyasalmi yoksa dis gebelikmi ?

kimse yokmu ????

merhabalar bende geçen yaz dış gebelik geçirip , ameliyat olanlardanım. sizde daha önceden yaşamışsınız. Rabbim bir daha yaşatmasın. benim çok fazla ağrım vardı değer 1500 üstüyse alttan muayene ile kese görebiliyorlar ,benim 4000 küsürler de olmasına rağmen görülmemişti ve tüplerim patlamadan şükür ameliyat oldum. kanamam falanda olmadı hiç, tüplerde sıvı birikimi var demişti doktor ameliyata girmeden önce ,umarım dış gebelik değildir.368 bir değerlere kese imkansız görülmez zaten o nasıl doktormuş öle

değerleriniz çok artmamış dengesizlikte yok gibi belki kimyasala döner hiç belli olmaz. korkmayın , umarım sağlıklı bir gebeliktir. Allahtan ümit kesilmez..

bu arada bende eylül ayında tüp bebek tedavisine başlıcam doktor yüzde 3 lük bir oranla tüp bebekte bile dış gebelik geçirebileceğimi söyledi, umarım olmaz benimde tek korkum tekrardan dış gebelik geçirmek. Allah yardımcınız olsun 2 günde bir mutlaka değerlerinize baktırın değer katlandıkça dış gebelik ise ağrı daha da artıyor bende öyle olmuştu

selam "gulumse-hayata"
teshekkur ederim cevap verdigin ichin
yarin sabah erkenden kan tahlilim var , doktorla randevum da var
umarim kimyasal gebeliktir......
her zaman deyil ara sira KASIK agrim oluyor
sana da tedavinde basharilar dilerim
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN !!!
bir az sakinleshdim chok huzursuzdum........
bu arada ne guzel pozitiv bir UYELIK ismi sechmishsin "GULUMSE -HAYATA "
ismini okuyunca zaten gulumsedim bu iyiyye isharet

ALLAH BU YOLDA OLAN HER KESIN YARDIMCISI OLSUN !!! , biz de dahil...........

güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım , Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun..
yüzünü zor zamanında güldürdüysem ne mutlu bana

doktora ne dedi canım? güzel haberlerini bekliyorum

merhaba
malesef 2 gun once gebelik sonlandirildi
en son degerim 588 di
ne apalim belke zamani degildi diye kendi kendimi ovutuyorum.....
yine de Allahima shukr ediyorum bu defa dish gebelik olmadi diye

merhaba
malesef 2 gun once gebelik sonlandirildi
en son degerim 588 di
ne apalim belke zamani degildi diye kendi kendimi ovutuyorum.....
yine de Allahima shukr ediyorum bu defa dish gebelik olmadi diye

geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda hayırlısıyla yine nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…