Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik var demek mi yaniCanım iki günde bi beta bakılması lazım. Dıger türlü bisey anlaşılmaz
Evet canım değere göre Hamilesin ama iki günde bir beta Artışına baktırman lazım eğer iki katına çıkıyorsa sağlıklı bir şekilde ilerliyor demektirArkadaşlar dış gebelik geçirdim Nisan ayında bu ay reglim gecikmisti ve kan testi verdim 105 çıktı sizce normalmi
Peki sizdede böyle bel ağrısı falan oldumu hafif belim ağrıyor daEvet canım değere göre Hamilesin ama iki günde bir beta Artışına baktırman lazım eğer iki katına çıkıyorsa sağlıklı bir şekilde ilerliyor demektir![]()
Ben hamile Değilim canım ama bel ağrısı falan oluyor diye biliyorumPeki sizdede böyle bel ağrısı falan oldumu hafif belim ağrıyor da
Sonuç ne oldu acabaArkadaşlar dış gebelik geçirdim Nisan ayında bu ay reglim gecikmisti ve kan testi verdim 105 çıktı sizce normalmi
En son kanda 478 çıktı Çarşamba günü gel keseyi görelim dedi doktor Çarşamba gününü bekliyorum hayırlısıyla inşallahSonuç ne oldu acaba
İğneden 2 ay sonra oldu yani :)En son kanda 478 çıktı Çarşamba günü gel keseyi görelim dedi doktor Çarşamba gününü bekliyorum hayırlısıyla inşallah![]()
Canım sonuç nedir inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur gebeliğinArkadaşlar dış gebelik geçirdim Nisan ayında bu ay reglim gecikmisti ve kan testi verdim 105 çıktı sizce normalmi
Merhaba kan değerim 478 di 1 hafta sonra gel dedi keseyi gördük cuma günü kontrole gideceğim inşallah kalp atislarini da duyarım endiseliyim biraz amaCanım sonuç nedir inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur gebeliğinbende dış gebelik geçirdim doktorum iki ay süre verdi bu ayın yirmisinde bitcek merak ediyorum
Endişen ne yönde canımMerhaba kan değerim 478 di 1 hafta sonra gel dedi keseyi gördük cuma günü kontrole gideceğim inşallah kalp atislarini da duyarım endiseliyim biraz ama
Kalp atisini duymak için hayırlısıyla duysaydimEndişen ne yönde canım
İçini ferah tut kuzucum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence araştırmaya da girme doktoruna güven gereken yönlendirmeyi zaten yapar sana sadece tadını çıkarmaya bakKalp atisini duymak için hayırlısıyla duysaydim![]()
Birde dış gebelik iğnen kaç CC idi hatırlıyor musunKalp atisini duymak için hayırlısıyla duysaydim![]()
Yok malesef hatırlamıyorumBirde dış gebelik iğnen kaç CC idi hatırlıyor musun