Dış gebelikten 2 ay sonra beta değerim 105 cikti

Ceylo123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
77
13
3
34
Arkadaşlar dış gebelik geçirdim Nisan ayında bu ay reglim gecikmisti ve kan testi verdim 105 çıktı sizce normalmi

Arkadaşlar dış gebelik geçirdim Nisan ayında bu ay reglim gecikmisti ve kan testi verdim 105 çıktı sizce normalmi
Evet canım değere göre Hamilesin ama iki günde bir beta Artışına baktırman lazım eğer iki katına çıkıyorsa sağlıklı bir şekilde ilerliyor demektir🤗

En son kanda 478 çıktı Çarşamba günü gel keseyi görelim dedi doktor Çarşamba gününü bekliyorum hayırlısıyla inşallah🤲
İğneden 2 ay sonra oldu yani :)
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Yine yazın buraya keseyi gördüğünüzde :)

Canım sonuç nedir inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur gebeliğin 😘 bende dış gebelik geçirdim doktorum iki ay süre verdi bu ayın yirmisinde bitcek merak ediyorum

Canım sonuç nedir inşallah sağlıklı bir şekilde ilerliyordur gebeliğin 😘 bende dış gebelik geçirdim doktorum iki ay süre verdi bu ayın yirmisinde bitcek merak ediyorum
Merhaba kan değerim 478 di 1 hafta sonra gel dedi keseyi gördük cuma günü kontrole gideceğim inşallah kalp atislarini da duyarım endiseliyim biraz ama

Kalp atisini duymak için hayırlısıyla duysaydim🥰
İçini ferah tut kuzucum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence araştırmaya da girme doktoruna güven gereken yönlendirmeyi zaten yapar sana sadece tadını çıkarmaya bak 😘

Back
X