Dis gebelikten sonraki adetler

Moonlightsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
199
41
18
35
Kizlar dis gebelik bitiminden sonraki bu ikinci adetim. Dis gebelik gecirdigim kasigim agriyor adet olurken. Sag tupteydi dis gebelik ve ilacla atlatmistim. Suan sag tarafim cok agriyor gecen ayki adetimde oldugu gibi.
Boyle bir durum yasayan var mi

benimki dıs gebelik degildi canim dusuk yaptim ama ilk adetimde ve ondan sonraki ay icerisinde sag kasigim(bebegin tam alindigi yer) surekli agri yapiodu sanki kasiklarindan asagi bacaklarina dogru gidiyodu agri.2. adetten sonra tamamen gecti

Kizlar dis gebelik bitiminden sonraki bu ikinci adetim. Dis gebelik gecirdigim kasigim agriyor adet olurken. Sag tupteydi dis gebelik ve ilacla atlatmistim. Suan sag tarafim cok agriyor gecen ayki adetimde oldugu gibi.
Ben yasadim ve hala yasiyorum o agri gecmedi

Evet bebde 2ay oldu adet göremwdşm daha hem küryaj hem igne yapıldı siz ne zaman olmustunuz

Hormon sifirlaninca gebelik sonlandigi nedeniyle kanama oluyor 4-5gun ama o adet degil. Ondan Bir ay sonra adet oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…