Dış görünüş önemli mi

Eşim orta tipli. Onun en çok enerjisinden etkilenmiştim. Yaptığım ince esprileri anlıyor, mizah seviyesi iyi ve en önemlisi enerjisi çok güzel. Yani onun yanına gelince derdi tasayı kenara bırakıyorum. İstediğim her konudan konuşabiliyorum. Arkadaştık o zamanlar. Arkadaşlığa çok önem veriyor. Randevulara asla geç kalmıyor. Sorumluluklarını yerine getirdiği anlamına geliyor bu. Bende kendi kendime "bu adamı sakın kaçırma" dedim. İyi ki de kaçırmamışım. Şapşik bu ya. Seni seviyorum kociş

Ne diyor ünlü düşünür Recep İvedik, ruh güzelliği önemli ama gel gelelim ruhlar aleminde yaşamıyoruz 😉

Huy, davranış karakter, ahlak bunlar zaten önemli. Ama insan önce bir dış görünüşe bakar. Beğenirse ilgilenir zaten.

Şahsım adına; dış görünüşten ziyade enerjiye aramızdaki elektriğe bakıyorum. Eril enerjisi yüksek, kibar, akıllı ve mizah anlayışımız denk olan beyler acayip hoşuma gidiyor.
Tip elbette önemli, en azından bakımlı olması açısından.
Ayni düsüncedeyim :)

Eğer arkadaş ortamından uzun süreli tanıdığım biriyse, konuşma tarzı, insanlarla ilişkisi, eğlenceli olması dikkatimi çektiyse tipine asla bakmıyorum. Kimseyi görünüşüne göre yargılamak istemem ama gerçekten yolda görsem dönüp bakmayacağım insanlarla sevgili oldum. Arkadaşlıkla başlayan ilişkileri sevdiğim için kimsenin görünüşü önemli olmadı benim için. Muhabbetinin olmadığı bir insansa herkes ilk önce tipe bakar bu doğru.

Herkesin goz zevki farkli oldugu icin sizin gozunuze yakiskli gelmesi muhim. Cinsel cazibesi sizi cekmiyorsa zaten bedensel uyum da olmaz. O kisiyi de sevemezsiniz, isinamazsiniz. Gorunusten ziyade isinmak herseyin belirleyicisi bence.

Merhaba arkadaşlar,
Siz karşı cinste ilk neye bakarsınız.Yani ilk etapta dış görünüş önemli mi? Huyu falan vs tabiki önemli ama bunlar sizde yeterli olur mu? Benim dış görünüşunu pek begenmedigim biri oldu bana çok aşıktı istemedim.Belki dış görünüşten de değil aslında olmayınca olmuyor galiba.Simdi evlenmiş iyiki evlenmemisim diyorum keza bir başkası vardı oda öyle.iyice bakımsız hale gelmişler galiba evde kalicam.
Tabii ki ilk dış görünüşe bakarım tipini beğenmeden adım atmam atsa muhtemelen tanımak istemem 20-25 arası her zaman karakter derdim ama 29 yaştan bildiriyorum sadece karakterle olmuyor bunun cinselliği şuyu buyu var beğenmek isterim ayrıca ortama girdiğimde yanımdaki insanın benim güzelliğime denk olmasını isterim

Ben insanın bedeninden ziyade beynine duyulan hayranlık hissine sahip kişilerdenim . Böyle kişilerede sapyoseksüel deniliyor sanırım. Zeki erkek ve bunuda çevresine kanıtlamış insan dikkatimi çeker.

Ben hep sarışın mavi gözlü biriyle evlenmek isterdim. Öyle de oldu çok şükür. İnsan ilk an tabii ki tipine bakıyor. Biz sanal ortamda tanışmadık. Bir fuarda denk geldik o an karakterini bilemezdim ama görünüşüne tav oldum. Sonra tanıdıkça çook sevdim.

Fiziksel olarak beğenmediğiniz biriyle evlilik kurmanızı tavsiye etmem. Amiyane tabirle yatağa girince insan iç güzelliğine bakmaz

Merhaba arkadaşlar,
Siz karşı cinste ilk neye bakarsınız.Yani ilk etapta dış görünüş önemli mi? Huyu falan vs tabiki önemli ama bunlar sizde yeterli olur mu? Benim dış görünüşunu pek begenmedigim biri oldu bana çok aşıktı istemedim.Belki dış görünüşten de değil aslında olmayınca olmuyor galiba.Simdi evlenmiş iyiki evlenmemisim diyorum keza bir başkası vardı oda öyle.iyice bakımsız hale gelmişler galiba evde kalicam.
Görünüş önemli tipi hoşuma gitmeyen biriyle sırf iyi huylu kibar diye birlikte olmam tabi ki.Ama dış görünüş çok göreceli eski sevgililerimden biri bildiğin çirkin ama gel gör ki biz birlikteyken bana hiçte öyle gelmiyordu .Artık bunun adı enerji mi ne tanımlıyamıyorum ama birinden hoşlanıyorsam o süre boyunca bana gayet iyi görünüyor.Sanırım insan içiyle dışıyla bir bütün beyin o an ayırt edemiyor ama salt resim olarak bakınca DAAANNNN!... o zaman anlıyorsunuz:KK59:

Merhaba arkadaşlar,
İlk gördüğün insanın kalbine bakmazsın. Çünkü tanımıyorsun. Dış görünüşüne bakarsın. İçine sinerse görüşün sonra tavrı,davranışlarını seversen bu aşka,sevgiye dönüşür. Dış görünüş önemlidir. Ama herkese göre görecelidir. Erkekler de bu daha baskın. Dış görünüşe önem verirler. Böyle bir gerçek var. Dış görünüş önemlidir.

Merhaba arkadaşlar,
İlk bakış ve ilk görüşte görece önemlidir tabi çünkü tanımadığın bir insan hakkındaki o anki tek bildiğin şey beğeni algına uyup uymadığıdır. Ama tanıdıkça kötü gelen güzel gelmeye, güzel gelen kötü gelmeye başlayabilir. Şahsen ilk etapta dışını beğenip içini beğenmediğim birinin zamanla dışı da çirkin gelmeye başlıyor kusurları gözüme batıyor vs.

Dış görünüşe bakmam diyen yalan söyler, çok çok aşırı model gibi yakışıklı da olsun demem ama gözüme güzel görünsün

Back
X