- Konu Sahibi persprincess
bazen bir insanın hakkında sadece gördüğüm bir kişi hakkında içimden yada dışımdan abuk sabuk yorumlar yaparken yakalıyorum kendimi.çok rahatsız oluyorum kendimden.o insanı tanımıyorum neler yaşadığını bilmiyorum ama sadece giysisi yada sokakta sigara içerek yürümesi yada garip bi telefon konuşmasını duymam yetiyor bu önyargıya.bir arkadaşım vardı eskiden benimle çok iyi anlaşırdı ama herkes o kızı merak ederdi ne yapıyor ne ediyor diye.tuhaf kaçan hareketleri vardı.bende başlarda çok garipsiyordum tavırlarını.sonra kızı tanıdıkça geçmişini öğrendikçe bütün tavırlarının sebepleri sıralanmış oldu zaten.o kızın ailesi gibi bir aileye sahip olan biri en fazla o kadar normal olabilirdi mesela.
ama tanıdıklarım sürekli o kızın hakkında sorular sorarlardı şüphelerinin gerçekliğini kanıtlamak ve o kız hakkında haber değeri taşıyan birşeyler öğrenmek için.bende kız dışardan bakarken aynı şeyleri düşünüyordum ama tanıdıktan sonra herşeyden çok kızın kendisine yazık olduğunu anladım.
bugün sokakta sigara içerek yürüyen fazla açık giyinmiş bir kadın hakkında aklımdan çok iyi olmayan şeyler geçirdiğimde bu durumu düşündüm.belki o kadın çok acaip iyi çok merhametli duygusal benden çok daha fazla insani özelliğe sahip bir insan ve ben sadece içe değil dışa bakıyorum o insanı yaftalıyorum.
sadece içimi döktüm dediğim gibi canım sıkılıyor benim derdim de bu bugün.
ama tanıdıklarım sürekli o kızın hakkında sorular sorarlardı şüphelerinin gerçekliğini kanıtlamak ve o kız hakkında haber değeri taşıyan birşeyler öğrenmek için.bende kız dışardan bakarken aynı şeyleri düşünüyordum ama tanıdıktan sonra herşeyden çok kızın kendisine yazık olduğunu anladım.
bugün sokakta sigara içerek yürüyen fazla açık giyinmiş bir kadın hakkında aklımdan çok iyi olmayan şeyler geçirdiğimde bu durumu düşündüm.belki o kadın çok acaip iyi çok merhametli duygusal benden çok daha fazla insani özelliğe sahip bir insan ve ben sadece içe değil dışa bakıyorum o insanı yaftalıyorum.
sadece içimi döktüm dediğim gibi canım sıkılıyor benim derdim de bu bugün.