• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüş :(

haline şükret derim beterin beteri var benim mesela basen fazla yok ama göğüslerim büyük ve geniş omuzluyum buna bir çözüm bulamadım küçük omuzlu kadınlara hep hayran kalmışımdır omuzlarım kaslı diye erkek gibi duruyorum o kadar diyete girdim bir türlü çözüm bulamadım ya ben napim :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

haline şükret derim beterin beteri var benim mesela basen fazla yok ama göğüslerim büyük ve geniş omuzluyum buna bir çözüm bulamadım küçük omuzlu kadınlara hep hayran kalmışımdır omuzlarım kaslı diye erkek gibi duruyorum o kadar diyete girdim bir türlü çözüm bulamadım ya ben napim :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

canım peki göğüslerine streç film sarmayı denedin mi ? bunu sar sonra hareket et sonra soğuk su ile duş al masaj yap. Eminim faydasını görüceksin eğer göğüslerini küçültürsen geniş omuz kötü durmaz asla durmaz. Ben bu yöntemle şuan 75 bedenim.sarkmada olmadı spor yapmıştım çünkü. bunu yarından itibaren dene inş faydasını görüceksin.peki ya ben o basenler nolacak :5:

Son düzenleme:
basen kolay erimez diye biliyorum
yürüyüş çok faydalı olabilir ama basen için ayrı egzersizler yapman lazım
callanetics diye bi egzersiz var bu forumda da bi sürü arkadaş yapıyodu o baya faydalı oluyo
hareketler zor ama sıkılaşmak için çok etkili

ayrıca ben canan karatayın kitabına göre beslenmemi düzenledim
benim fazla kilom yok iki kilo almıştım bi haftadır onun önerilerine göre besleniyorum hemen geri vermişim aldıklarımı
glisemix index tablosuna bakarak beslenmenizi düzenlersen daha kolay yağ yakarsın bi incele istersen netten

basen kolay erimez diye biliyorum
yürüyüş çok faydalı olabilir ama basen için ayrı egzersizler yapman lazım
callanetics diye bi egzersiz var bu forumda da bi sürü arkadaş yapıyodu o baya faydalı oluyo
hareketler zor ama sıkılaşmak için çok etkili

ayrıca ben canan karatayın kitabına göre beslenmemi düzenledim
benim fazla kilom yok iki kilo almıştım bi haftadır onun önerilerine göre besleniyorum hemen geri vermişim aldıklarımı
glisemix index tablosuna bakarak beslenmenizi düzenlersen daha kolay yağ yakarsın bi incele istersen netten

kolay erimezi geçtim bana imkansız gibi gelmeye başladı :25: callanectics indirdim onu yapacağım onuda not almıştım ve karatayıda inceliycem çok teşekkür ediyorum :25:

Basenlerin kemikli mi yoksa et veya yağlı mı? Kemikliyse benimki gibi hiç birşey işe yaramıyor :( ben bu yüzden vücut tipime göre giyiniyorum. :(

canım peki göğüslerine streç film sarmayı denedin mi ? bunu sar sonra hareket et sonra soğuk su ile duş al masaj yap. Eminim faydasını görüceksin eğer göğüslerini küçültürsen geniş omuz kötü durmaz asla durmaz. Ben bu yöntemle şuan 75 bedenim.sarkmada olmadı spor yapmıştım çünkü. bunu yarından itibaren dene inş faydasını görüceksin.peki ya ben o basenler nolacak :5:

şu streç işini biraz daha açarmısın zahmet olmassa 85 takıyorum ben. basenlere gelince benim hiç basenlerle sorunum olmadı çünü sürekli bisiklet sürüyorum belki ondan

o zaman spordan başka bir şey eritmez canım yaa. orada bir arkadaş egzersiz fotoğrafları paylaşmıştı onları yapamaya başla ve kendine güven. :) kilo verebildiysen yavaş yavaşda olsa basenlerin gidecektir. :) kolay gelsinnnn

Benim göğüslerim 85, belim 38 beden, basenler 42. Mesela mezuniyetimde delirmiştim. Bir elbise alıyorum; 38 beden. göğüsler güzel oluyor, bel biraz boş kalıyor(yani 36 bile olabilir belime) ama basenlerden aşağı inemiyor malesef! 42 beden elbise deniyordum, basenler tam oluyordu ama üst taraf bosbol!
Mezun oldum, işe başladım; otobüs midemi bulandırdığı için erken inip yürüyordum yarım saat kadar iş yerine. Bir süre sonra fark ettim ki basenlerim sıkılaştı(ama hızlı yürüyordum). Sonra işten dönerken de yaptım bunu. Otobüsten erken inip yürüdüm. Basenlerim sıkılaştı iyice, zayıflamış gibi toparladı. Bacaklarımda hafif selülitlenme vardı, yürüyüş yaptıktan sonra gerçekten azaldılar. Haftada iki kere de annemle pilates yaptık :1: bir dergide pilates kartları vardı onu aldıktan sonra heveslendik. ben kalça ve bacak hareketlerini yaptım. hem çok eğlenceliydi hemde 30-40 dk bişey alıyor zaman olarak. :31:

bu arada kilo verdiğinizde basenden verebiliyor musunuz? ben kilo verdiğimde hep belden yüzden vs kilo verirdim asla basenden veremezdim. yürüyüş ve pilates en iyisi! :16:

Son düzenleme:
Benim göğüslerim 85, belim 38 beden, basenler 42. Mesela mezuniyetimde delirmiştim. Bir elbise alıyorum; 38 beden. göğüsler güzel oluyor, bel biraz boş kalıyor(yani 36 bile olabilir belime) ama basenlerden aşağı inemiyor malesef! 42 beden elbise deniyordum, basenler tam oluyordu ama üst taraf bosbol!
Mezun oldum, işe başladım; otobüs midemi bulandırdığı için erken inip yürüyordum yarım saat kadar iş yerine. Bir süre sonra fark ettim ki basenlerim sıkılaştı(ama hızlı yürüyordum). Sonra işten dönerken de yaptım bunu. Otobüsten erken inip yürüdüm. Basenlerim sıkılaştı iyice, zayıflamış gibi toparladı. Bacaklarımda hafif selülitlenme vardı, yürüyüş yaptıktan sonra gerçekten azaldılar. Haftada iki kere de annemle pilates yaptık :1: bir dergide pilates kartları vardı onu aldıktan sonra heveslendik. ben kalça ve bacak hareketlerini yaptım. hem çok eğlenceliydi hemde 30-40 dk bişey alıyor zaman olarak. :31:

ben şuan 38 giyiyorum ama erimedi işte erimedi hala sarkık et yığını basenler zaten kalçadan daha aşağıda bacak boyunuda kısaltıyor. Ben zayıflamadan önce neymişim diyorum şimdi. bu zayıflamış halim... zayıflayana kadarda yürüyüş yaptım beslenmeme dikkat ettim ama hep üst taraftan veriliyor kilolar basenlerime çok bi fayda göremedim hala orantısız malesef

ben şuan 38 giyiyorum ama erimedi işte erimedi hala sarkık et yığını basenler zaten kalçadan daha aşağıda bacak boyunuda kısaltıyor. Ben zayıflamadan önce neymişim diyorum şimdi. bu zayıflamış halim... zayıflayana kadarda yürüyüş yaptım beslenmeme dikkat ettim ama hep üst taraftan veriliyor kilolar basenlerime çok bi fayda göremedim hala orantısız malesef

ben de kilo verince sizin gibi basen hariç her yerden veriyordum. üstteki mesajımı sonradan düzeltmiş onu eklemiştim. pilatesi denemenizi tavsiye ederim, hem eğlenceli hem çok da vakit almıyor.

Kesinlikle pilates yapın ve günde 2 saat yürüyün,ama yürüme bandında değil dışarıda..
Bugün bir gazetede görmüştüm spor hocası bayanlara yürümeyi tavsiye ediyormuş çünkü düzenli yürüdükçe zarif bacak kasları ve basenler oluyormuş.. :1:

kolay erimezi geçtim bana imkansız gibi gelmeye başladı :25: callanectics indirdim onu yapacağım onuda not almıştım ve karatayıda inceliycem çok teşekkür ediyorum :25:

canım merhaba ben tam 2 haftadır callanetics yapıyorum. yıllardır basen problemim var benim de. boyum 173 ve önceden 57 kiloyken bile basenlerim hep göze batacak derecede büyüktü. şu an kilom çok daha fazla fakat 2 haftada callanetics'in bende yaptığı değişime inanamazsın. bacaklarını şekillendirerek inceltiyor.
her gün 1 saat ayırman ve ilk zaman olacak ağrılara sabrederek devam etmen gerekiyor. ama devam edersen sonuç harika :30:
bu kadar muzdaripsen yarın başla bence :34: ki unutma ben daha 12. kez yaptım :51:

Squat yapacaksiniz. Turlu turlu squat cesiti var arastirin, hareketleri yaparkende su siselerini doldurup elinize alinki agirlik yapsin.

Bayanlar zaman ayırıp yazdınız hepinize tek tek teşekkür ediyorum inş ben bu dertten kurtulabilirsem callanectics ve sizlerin sayesinde olucak :emir_bebek:

Back
X