Dis gorunus

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Arkadaslar merhaba merak ettigim birsey var ben dokap duzeni yapamiyorum alisveriste o gun veya baska gun nereye gideceksem ona gore bir alisveris yapiyorum bu nedenlede daha sonra giyecek birsey bulamiyorm,sacima sekil veremiyorum sizce ne yapmaliyim elit bir kiz nasil davranir tasli tuslu giymek elitlikmidir sizce ?

Kendini en iyi hissettiğin şeyleri al giy. Elit olmak için kasarsan çok eğrelti durursun. Hem elitlik nedir yahu, istediğin gibi ol bence bı kalıba girmek için çabalama.

Yok arkadaşım stil sonradan oluşmuyor ben onu anladım. En yakın arkadaşım rüküşün teki. Abet bu nasıl diye gönderdiği her bir parça onun tarzını yansıtıyor. Malesefki kızın içine arabesklik kaçmış. Çıkmak bilmiyor.:KK11:

Herkes elit olmak yada hanım hanımcık giyinmek zorunda mı?? Bence kendine yakışanı, beğendiğini giy azcıkta modayı takip et tamam..

Taş tuştan uzak durun bence. Daha basic modeller tercih edin.Hem kombinlemesi daha kolay olur sizin için

Arkadaslar merhaba merak ettigim birsey var ben dokap duzeni yapamiyorum alisveriste o gun veya baska gun nereye gideceksem ona gore bir alisveris yapiyorum bu nedenlede daha sonra giyecek birsey bulamiyorm,sacima sekil veremiyorum sizce ne yapmaliyim elit bir kiz nasil davranir tasli tuslu giymek elitlikmidir sizce ?

İyi bir gardrobun olmazsa olmaz parçaları var. Buna dair blogları araştırmanı öneririm. Düz siyah elbise, iyi bir Jean, beyaz gömlek gibi... Kapsül gardrop diye aratabilirsin.
Alışveriş yaparken bir kural vardı. Sanırım dolabındaki en az 5 parçayla uyumlu olması gerekiyordu. 5 olmasa da en azından alacağın parçaya uygun pantolonun, ayakkabın var mı diye düşünerek alabilirsin.
Ayakkabı demişken, giyimi en çok gösteren ayakkabı ve çantadır. Bunlar kaliteli olursa her türlü kurtarır. 3 tane ucuz ayakkabı alacğına 1 tane iyi ayakkabı almak en mantıklısı.
Çok zevkli, tarz sahibi blogger lar var onları takip ederek fikir edinebilirsin.

Elit'i hangi anlamda kullandığınıza göre değişir, kelimelerin bir sözlük anlamları oluyor, bir de herkesin kafasında hayal ettiği şekle göre anlamı oluyor, eliti negatif anlamda da kullanan var mesela, sizin için ne anlama geldiğini söyleyin ona göre yorum yapalım.
Ama aklını ruhunu geliştirmeyen insan istediği kadar dışını süslesin, bir anlamı olmuyor. Sadelik her zaman güzeldir, her gün farklı birşey giymek seni elit yapmaz. Kişisel gelişiminden, eğitiminden çok dış görünüşüne para harcayan insanlar ne yazık ki uzaktan göze bir anlık hoş gelse de ben uzun süreli hayatımda olsunlar istemem.
Sade ve kaliteli, az ama öz parçalardan oluşan bir gardrobunuz olsun, kalan paranızı daha faydalı şeylere harcayın. Bir sanat öğrenin, bir hobiniz olsun, kıyafet odanız olacağına kitaplığınız olsun, bir spor dalında geliştirin kendinizi. Bence bir insanı elit yapan şeyler karakter özellikleri, efendiliği ,ilgi alanları, eğitime olan ilgisidir, Kıyafetleri, dış görünüşü, evi, araba markası değil.

Annem ne giyse şık hoş olur mesela.. Bazı giydiklerini ben giysem sokakta yaşıyorum zannedebilirler:) herkesin tipi farklı.. Kendinize yakışan şeyleri kombin olacak sekilde düşünerek alın.. bluz almayın mesela pantolonunuza uygun bluz alın.. sade ve bakımlı olmak en şık şey bana göre..

Elit olsaydin elit kizlarin nasil giyindigini bilirdin,elit degilsen de elit gibi görünmeye calismamalisin bence.Baskasi olma kendin ol boyle cok daha guzelsin ;) kendine yakisani en iyi sen bilirsin

İyi bir gardrobun olmazsa olmaz parçaları var. Buna dair blogları araştırmanı öneririm. Düz siyah elbise, iyi bir Jean, beyaz gömlek gibi... Kapsül gardrop diye aratabilirsin.
Alışveriş yaparken bir kural vardı. Sanırım dolabındaki en az 5 parçayla uyumlu olması gerekiyordu. 5 olmasa da en azından alacağın parçaya uygun pantolonun, ayakkabın var mı diye düşünerek alabilirsin.
Ayakkabı demişken, giyimi en çok gösteren ayakkabı ve çantadır. Bunlar kaliteli olursa her türlü kurtarır. 3 tane ucuz ayakkabı alacğına 1 tane iyi ayakkabı almak en mantıklısı.
Çok zevkli, tarz sahibi blogger lar var onları takip ederek fikir edinebilirsin.

Ayakkabı çok önemli. Şık olmak için şık ayakkabı şart@

Elitini bilmem ama bence illaki modaya gore degilde vucuduna yakisan sekilde giyinmek sade giyinmek mutlaka aksesuar kullanmak ayakkabi ve canta uyumu da varsa o kadin şıktır.

Back
X