Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 4 aylık bebeğim var ve emziriyorum dişim derin çürük olmuş emziren anneler için olan antibiyotik ve parol verdiler ama geçmiyor ne yapmam lazım çok ağrıyor
çok geçmiş olsun iltihap için birsey diyemem ama agrısı için en azından sprey yada karanfil yağı kullanabilirsiniz en azından antibiyotik işini görene kadar agrısını minimuma indirmiş olursunuz
çok geçmiş olsun iltihap için birsey diyemem ama agrısı için en azından sprey yada karanfil yağı kullanabilirsiniz en azından antibiyotik işini görene kadar agrısını minimuma indirmiş olursunuz
Iltihap devam ediyor mu? Sadece parol mu fayda etmiyor yoksa antibiyotik de mi? Ben emzirme sürecinde ibuprofen kullandim ve kullanilabilir diye biliyorum, o ağrılarınızı giderir. Siz yine de doktorunuza danışın. Sonra da dolgunuzu yaptırırsınız.