• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş iltihabı

byza001122

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
2
0
1
21
Arkadaşlar 4 aylık bebeğim var ve emziriyorum dişim derin çürük olmuş emziren anneler için olan antibiyotik ve parol verdiler ama geçmiyor ne yapmam lazım çok ağrıyor

çok geçmiş olsun iltihap için birsey diyemem ama agrısı için en azından sprey yada karanfil yağı kullanabilirsiniz en azından antibiyotik işini görene kadar agrısını minimuma indirmiş olursunuz

çok geçmiş olsun iltihap için birsey diyemem ama agrısı için en azından sprey yada karanfil yağı kullanabilirsiniz en azından antibiyotik işini görene kadar agrısını minimuma indirmiş olursunuz
Tuzlu suyla gargara yapıyorum karanfil koyuyorum fırçaları yorum bir nebze olsun dinmiyor

Iltihap devam ediyor mu? Sadece parol mu fayda etmiyor yoksa antibiyotik de mi? Ben emzirme sürecinde ibuprofen kullandim ve kullanilabilir diye biliyorum, o ağrılarınızı giderir. Siz yine de doktorunuza danışın. Sonra da dolgunuzu yaptırırsınız.

Back
X