- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ben üst on 6 disimi porselen kaplama yaptırmıştım. 1 yıl oldu ve hala alışamadımdislerim ağzıma göre büyük geliyo. Yakinlarim da öyle söylüyo. Fotoğrafta falan cok siritiyo gerçekten. Ve konuşurken tıslıyorum
Yapistirirken begendin mi diye sordu disci ona gore takcam dedi. Be de tamam dedim. Ama 1 yildir hala alışamadım . Gitsem degistirir mi sizce?görünüş olarak cok bariz bir uyumsuzluk var çünkü mutsuzum rahatça gulemiyorum ozellikle sol taraftan dikkatli bakan bi gariplik olduğunu anliyor çünkü kaplama çok önde duruyor yanındaki kendi disim de arkada gölgede kalıyo
Değiştirir canım git.
Hatta başka doktora git.
1 yıl oldu ya simdiye kadar nerdeydin demez mideğiştir tabi ki bunda çekinecek bir durum yok. beğenmediysen yine yapar bu kadar basit.
Ben de ondan korkuyorum ama işte baska hekime de para lazimBaşka hekime git. Düzeltirken daha fena yapabilir. Bu sefer tavsiye üzerine iyi bir hekim tercih edin.
1 yıl oldu ya simdiye kadar nerdeydin demez mi
Malesef suan yaptıramam onucanım zirkonyum kaplama var estetik kaplama diye geçiyo benim dişlerin durumu vahimdi yeni yaptırdım mecbursan bi araştır bence zirkonyumla değiştir tanesi 600 lira falan m
ama durumun müsaitse değiştir
Peki benden yeniden ucret ister mi ? Bir de dislerim zarar gorur mu çıkarırkenne münasebet?? öyle bir şeyi deme hakkı yok. kullandım memnun kalmadım bu kadar basit. para verip yaptırıyoruz ne olursa olsun müşteri memnuniyeti..
Ya görünmesi daha kötü. Rahatca gulemiyorum ben düşün. Fotograflarda cok göze batıyo.Benzer sikintim var beimde en arka disim kaplama bir yil oldu alisamaadim.o taracla cigneme yapamiyorum.
Kendi doktorunuza gidin bence benm de gitmem gerek aslin da ama tirsiyirum disciden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?