Diş mi?

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.554
598
Arkadaşlar kızım 4 aylik ve son 3 gundur uyku duzenimiz alt üst oldu. Yarim saatte uyaniyor eller surekli agzinda, hep bisiyler kemirme derdinde :( Ateş şükür yok ama bir mızmız :( Acaba ates mi? Ayon 9unda dr kontrolumiz vardı dıs demedi, ama herkes bu dos cikariyor diyor hah birde salyamiz var.

Hep dis cikarmalar zor mu? Çok korkuyom bide kızım erken gelmisti kilo kaybetsin hic istemiyorum.

Benim kızım da 4. Aydan itibaren eli dişinde gezdi sürekli salya ve diş kaşıma modunda. 5 buçuk aylıkken çıkardı dişi. Kilo kaybı olmadı ikinci dişi de cıktı :) üstelik 5. Ay kontrolünde doktoru en az iki ay daha diş çıkarmaz demişti. Ateş sorunumuz da olmadı. Endişelenme akışına bırak ;)

Bence salyanin eli agiza sokmanin disle ilgisi yok sadece ellerini kesfediyor
3 kizim var 3ude yapti 2 si 1 yasinda dis cikardi
kucuk daha 6 aylik

Benim kızım da 4. Aydan itibaren eli dişinde gezdi sürekli salya ve diş kaşıma modunda. 5 buçuk aylıkken çıkardı dişi. Kilo kaybı olmadı ikinci dişi de cıktı :) üstelik 5. Ay kontrolünde doktoru en az iki ay daha diş çıkarmaz demişti. Ateş sorunumuz da olmadı. Endişelenme akışına bırak :KK66:
Çok teşekkür ederim. Yahuu herkes korkutuyor yoknates yok acillik yok hiv uyumaz yk hiç yemek yemez.... Ben gram gram kilo alsin diye kendimi parcaliyom. Lutfen 6dan önce olmasın Allahim :) Valla icime su serptiniz ;)
Bence salyanin eli agiza sokmanin disle ilgisi yok sadece ellerini kesfediyor
3 kizim var 3ude yapti 2 si 1 yasinda dis cikardi
kucuk daha 6 aylik
Doktorda sizin gibi dedi ellerini kesfediyormus ama uykusundan uyanip direk elleri agzina basmasi üstü başı su olması ..... Nette de yazinca 3 ay onceden başlar diye :)

Back
X