Diş mi?

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.554
598
Arkadaslar kizim 12 aylik alt yan kesici dislerinden bir tanesi patladı, anlamadim bile diyebilirim. Fakat iki haftadir gece uykusu yok dalamiyor surekli yatakta donuyor. Yaninda yatıyorum o zamn biraz daliyor sonra tekrar kalkiyor. Acaba baska dis mi yoksa baska bir rahatsızlık mi var ???

Bence 1 yas sendromu:) dis yok ama ayni sorun bizde de var
Yahu seni allah gonderdi!!!
Bizim hanımefendi de yumurta ve inek sütü alerjisi cikti tedavi oluyoruz. Diyetim bu ay açıldı acaba diyorum ondan dolayi hazimsizliktan mi oluyor???

Sizde tepkiler nasıl?

Yahu seni allah gonderdi!!!
Bizim hanımefendi de yumurta ve inek sütü alerjisi cikti tedavi oluyoruz. Diyetim bu ay açıldı acaba diyorum ondan dolayi hazimsizliktan mi oluyor???

Sizde tepkiler nasıl?
Alerjik bebeklrin neden agladigini cozmek zor degil, genellikle sorun yedikleriyle Alakali oluyor. Bu zamana kadar fark edilmedi mi alerjileri?

Arkadaslar kizim 12 aylik alt yan kesici dislerinden bir tanesi patladı, anlamadim bile diyebilirim. Fakat iki haftadir gece uykusu yok dalamiyor surekli yatakta donuyor. Yaninda yatıyorum o zamn biraz daliyor sonra tekrar kalkiyor. Acaba baska dis mi yoksa baska bir rahatsızlık mi var ???

O dişlerin patlaması daha kolay ama çıkması çok zor. Benim oğlum azı ve köpek dişlerini çıkarırken öyleydi. Şu anda da o yan kesiciler çıkmaya devam ediyor, ara ara zorlanıyor hala. Sürekli ağzına metal şeyler götürüyor serinlesin diye.

Back
X